Kesemizi gördük :)

kumru_asya89

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2023
356
171
18
35
Kızlar bugün keseyi gördük haftaya tekrar çağırdı henüz bebeği göremedik daha yeni o yüzden dedi kalp atışını ve bebeği haftaya görebiliriz dedi
Kız olmasını çok istiyorum anlayan var mı keseden cinsiyeti :)

Eklentiler

• 88E27370-1554-4739-B19C-261571688B80.webp
    88E27370-1554-4739-B19C-261571688B80.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 104
Yorum için daha çok küçük ki çocuğu gördükten sonra onun duruşuna göre kese dik veya yuvarlak oluyor o zaman yorum yaptır daha çok yorum yapan olur :)
Sağlıkla ilerlesin inşallah

Maşallah canım sağlıkla kucağına al. Allah en yakın zamanda bana da nasip eder inşallah 🤲🏻

Kızlar bugün keseyi gördük haftaya tekrar çağırdı henüz bebeği göremedik daha yeni o yüzden dedi kalp atışını ve bebeği haftaya görebiliriz dedi
Kız olmasını çok istiyorum anlayan var mı keseden cinsiyeti :)
Adet gecikmenizin kaçıncı günü gördünüz keseyi ve eni çapı nedir acaba ?

Benim de sat 31 ocaktan tesadüf 😀 ben de cuma gördüm ama kese boyutum çok küçüktü 😔 kalp sesini duymak için 2 hafta sonra çağırdı. Ben 11. Gün alttan ultrosanla anca gördüm ve dediğim gibi kese boyutum çok küçük 😐
Kaçtı kese boyutunuz

Yorum için daha çok küçük ki çocuğu gördükten sonra onun duruşuna göre kese dik veya yuvarlak oluyor o zaman yorum yaptır daha çok yorum yapan olur :)
Sağlıkla ilerlesin inşallah
merhaba bebeği gördükten sonra kese dik olursa hangi cinsiyet oluyo:)

merhaba bebeği gördükten sonra kese dik olursa hangi cinsiyet oluyo:)
Benim de dik gibiydi erkek cinsiyeti, böyle hafif yuvarlak şeklinde de kız oluyor derler. Tabii ne kadar doğrudur bilemiyorum 😊

Sağlıklı doğsun da gerisi önemli değil canım

Back
X