- 2 Ocak 2023
- 356
- 171
- 18
- 35
- Konu Sahibi kumru_asya89
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimYorum için daha çok küçük ki çocuğu gördükten sonra onun duruşuna göre kese dik veya yuvarlak oluyor o zaman yorum yaptır daha çok yorum yapan olur :)
Sağlıkla ilerlesin inşallah
Amin inşallah darısı başınızaMaşallah canım sağlıkla kucağına al. Allah en yakın zamanda bana da nasip eder inşallah![]()
Adet gecikmenizin kaçıncı günü gördünüz keseyi ve eni çapı nedir acaba ?Kızlar bugün keseyi gördük haftaya tekrar çağırdı henüz bebeği göremedik daha yeni o yüzden dedi kalp atışını ve bebeği haftaya görebiliriz dedi
Kız olmasını çok istiyorum anlayan var mı keseden cinsiyeti :)
Sat 31 ocaktıAdet gecikmenizin kaçıncı günü gördünüz keseyi ve eni çapı nedir acaba ?
Sat 31 ocaktı
Keseyi geçtiğimiz
Benim de sat 31 ocaktan tesadüfSat 31 ocaktı
Keseyi geçtiğimiz çarşamba günü gördüm
Kaçtı kese boyutunuzBenim de sat 31 ocaktan tesadüfben de cuma gördüm ama kese boyutum çok küçüktü
kalp sesini duymak için 2 hafta sonra çağırdı. Ben 11. Gün alttan ultrosanla anca gördüm ve dediğim gibi kese boyutum çok küçük
![]()
0.55 mm yazıyor sağ en altta kese boyutum buKaçtı kese boyutunuz
İçinizi ferah tutun önemli olan kalp atışı geç döllenme sizin demek ki0.55 mm yazıyor sağ en altta kese boyutum bu![]()
Mesela benim düşük riskim var0.55 mm yazıyor sağ en altta kese boyutum bu![]()
Valla pek rahat olduğum söylenemez hayırlısı olur inşallahİçinizi ferah tutun önemli olan kalp atışı geç döllenme sizin demek ki
Öyle mi çok geçmiş olsun umarım korktuğunuz gibi olmazMesela benim düşük riskim varve sürekli uzanıyorum çarşamba günü gidicem tekrar lekelenmeler oldu kahverengi
![]()
merhaba bebeği gördükten sonra kese dik olursa hangi cinsiyet oluyo:)Yorum için daha çok küçük ki çocuğu gördükten sonra onun duruşuna göre kese dik veya yuvarlak oluyor o zaman yorum yaptır daha çok yorum yapan olur :)
Sağlıkla ilerlesin inşallah
Sonradan oldu çünküÖyle mi çok geçmiş olsun umarım korktuğunuz gibi olmazkonuyu açtığınızda hiç bahsetmemissiniz , Allah size bağışlasın inşallah
![]()
Benim de dik gibiydi erkek cinsiyeti, böyle hafif yuvarlak şeklinde de kız oluyor derler. Tabii ne kadar doğrudur bilemiyorummerhaba bebeği gördükten sonra kese dik olursa hangi cinsiyet oluyo:)
Lekelenmeler benimde oldu. İğne kullanıyorum. Sizin nasıl devam etti. Keseyi de gördüm bugünMesela benim düşük riskim varve sürekli uzanıyorum çarşamba günü gidicem tekrar lekelenmeler oldu kahverengi
![]()