Kesenin asağıda olması

bidda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
211
128
33
29
Kızlar doktora yeni gittim altı buçuk yada yedi buçuk haftalık sonraki kontrolde netleşecek kalbini duyduk, biraz kese asağıda dedi dinlen dedi progestan verdi . Bu tarz bisey yaşayan bebeği yukarı çıkan varmı nasıl yukarı çıktı neler yaptınız anlatabilir misiniz

24. Haftaya kadar kendılıgınden çıkıyor demıstı benim doktorum sorun yaşamadım kese asagıda olduğu ıcın. Ama başka sorunlarım oldu. Doktorunuz ne dıyorsa takıp etmeye devam .Allahım hayırlıca kucağına almayı nasip etsin

24. Haftaya kadar kendılıgınden çıkıyor demıstı benim doktorum sorun yaşamadım kese asagıda olduğu ıcın. Ama başka sorunlarım oldu. Doktorunuz ne dıyorsa takıp etmeye devam .Allahım hayırlıca kucağına almayı nasip etsin
Dinlen dedi bende dinleniyorum inşallah cumartesi kontrolüm var çıkmış olur belki bakalım Allah hepimize yardm etsin sağ Salim alalım kucağımıza

Felaket tellalı gibi ortada bazi doktorlar.
6,5 7 haftalik gebelikte olabilir sorun değil ki.
Benim kızımda aşşadaydı 24 haftaya yaklasirken yukarı çıktı.

Simdiden bu tantana ne, strese sokmuş sizi.
Rahat olun, 24. Haftadan sonra yukarı cikmayip assada gebeligi devam edenler riskli.

Progesteron sizi rahatlatır. Kullan progestanı bak keyfine…

Benim doktorum da kesen aşağı yerleşmiş görünüyor, bebek büyüdükçe yukarı doğru büyüyecektir. Herhangi bir sorun yok dedi. Hatta dinlen demedi, progesteron bile vermedi. Olabilir böyle şeyler dedi. Mide bulantısından dolayı onu düşünecek halim bile yok 😅

Felaket tellalı gibi ortada bazi doktorlar.
6,5 7 haftalik gebelikte olabilir sorun değil ki.
Benim kızımda aşşadaydı 24 haftaya yaklasirken yukarı çıktı.

Simdiden bu tantana ne, strese sokmuş sizi.
Rahat olun, 24. Haftadan sonra yukarı cikmayip assada gebeligi devam edenler riskli.

Progesteron sizi rahatlatır. Kullan progestanı bak keyfine…
İnsan ister istemez tedirgin oluyo dinlen yat iş yapma dedi bende dediklerini yapıyorum bakalım inşallah yukarı cıkar 🙏

Benim doktorum da kesen aşağı yerleşmiş görünüyor, bebek büyüdükçe yukarı doğru büyüyecektir. Herhangi bir sorun yok dedi. Hatta dinlen demedi, progesteron bile vermedi. Olabilir böyle şeyler dedi. Mide bulantısından dolayı onu düşünecek halim bile yok 😅
Ne kadarlık bebeğiniz cıktı mı yukarı

İnsan ister istemez tedirgin oluyo dinlen yat iş yapma dedi bende dediklerini yapıyorum bakalım inşallah yukarı cıkar 🙏
Çıkar tabi ki, progestanını kullan, simdi olmazda biraz karnın büyüsün altta dolgunluk, çıkacak gibi his oluyor. Valla ben oglumu mecbur kaldır, indir, eğil, ev işi bisey olmadı çıktı yukarı.
24. Haftadan öncede yukarı çıkabilir 24 haftaya kadar da sürebilir.
Sabırla 24. Haftaya kadar beklenecek.

Ne kadarlık bebeğiniz cıktı mı yukarı
Daha yeni 9 haftalık oldu, geçen hafta söylemişti doktor. Mecbur yukarı doğru büyüyecek bebek, o arada da yukarı çıkar diye düşünüyorum. Stres yapmak daha zararlı, o yüzden stres yapcak şeyleri düşünmüyorum ya da araştırmıyorum. Kafam rahat devam ediyorum.

Back
X