Kesenin birinde bebis var digerinde yok??

Sevgisim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
91
2
36
Hollanda
Kizlar ben tek bebek beklerken bugun adeta sok oldum. henuz cok erken gebeligim benim 5,5 haftalik felan.. ben 6 +3 saniyordum ama yanilmisim.Doktor 2 tane keseyide gosterdi.1 i digerinden daha buyuk ve icinde bebisim var,kalbide atiyormus(MASALLAH) digeri daha ufak ve ici bos.Doktor,digerinin daha yavas ilerledigini ve bunun olasi birsey oldugunu soyledi..2 hafta sonra tekrar ultrasonum var ve 2 hafta sonra hersey daha net belli olacak. bunu yasayan arkadaslar varmi aramizda?2 hafta nasil bekleyecegim ben:))))):49:

Son düzenleme:
çok ilginç bişi..
ben de çok merak ettim şimdi...
çift yumurta ikizin var yani ama biri büyümemiş ..
doğru anladım di mi..
sonucu merakla bekliyorum...

çok ilginç bişi..
ben de çok merak ettim şimdi...
çift yumurta ikizin var yani ama biri büyümemiş ..
doğru anladım di mi..
sonucu merakla bekliyorum...
biri buyumemis degil daha ufakti sadece.Doktor cift yumurta ikizlerinde bu olabiliyor dedi.az once formu baya inceledim eskilere gittim bunu yasayanlar varmis ve daha sonra gittiklerinde diger ufak kesede bebek gorunmus.dogal yolla oldugu icin zaten cok saskinim ama hissiyatim diger ufakliginda yasadigini soyluyor..pazartesi randevum var kesin belli olacak insallah hayirlisi olsun..

canım ben böyle bişey yaşamadım ama ne kadar ufak gözüküyor acaba çünkü ikizler arasında çoğunllukla fark oluyor

Ask olsun ya 40 kisi okumus yazimi tek kisi yorum bile yapmamis:(((((

canım ya sana özeldende yazamadım bi türlü..kusura bakma.hakkını helal et.ben henüz doğum yapmadım.15. haftama giriyorum inş.benim riiskli gebelik.hep kanamm falan oluyor.ipliksi şeyler tükendi artık.onlar 8. yada 9. haftaya kadar falan sürdü.kahverengi lekenlemelerde vardı.çok şükür bebeğim hala benimle..senin durum dahada farklıymış.ikiz olma ihtimalin varmış.ne güzel canım..inş hakkınfda hayırlşısı olur.sormak istediğin şeyler olurs a sor lütfen ama benim sıkıntılarım olduğu için pek ilgilenemedim o sıralar..Allah hepimizin yardımcısı olsun...:nazar::nazar:

canım ya sana özeldende yazamadım bi türlü..kusura bakma.hakkını helal et.ben henüz doğum yapmadım.15. haftama giriyorum inş.benim riiskli gebelik.hep kanamm falan oluyor.ipliksi şeyler tükendi artık.onlar 8. yada 9. haftaya kadar falan sürdü.kahverengi lekenlemelerde vardı.çok şükür bebeğim hala benimle..senin durum dahada farklıymış.ikiz olma ihtimalin varmış.ne güzel canım..inş hakkınfda hayırlşısı olur.sormak istediğin şeyler olurs a sor lütfen ama benim sıkıntılarım olduğu için pek ilgilenemedim o sıralar..Allah hepimizin yardımcısı olsun...:nazar::nazar:

rica ederim canim ne demek helal olsun. oh iyi riski atlatmissin sen cok sukur rabbime..ilk haftalarda ne cok korkmustum bende ama sukur simdilik iyi gidiyor..rabbim hepimize bebeklerimizi kucaklarimiza almayi tez zamanda nasib etsin insallah..kendine dikkat et cok tesekkur ederimmm cok mutlu oldumm

rica ederim canim ne demek helal olsun. oh iyi riski atlatmissin sen cok sukur rabbime..ilk haftalarda ne cok korkmustum bende ama sukur simdilik iyi gidiyor..rabbim hepimize bebeklerimizi kucaklarimiza almayi tez zamanda nasib etsin insallah..kendine dikkat et cok tesekkur ederimmm cok mutlu oldumm

canım seni korkutmak istemem ama benim 9. haftada bitti kanamam sonra herşey çok iyidi ama 13. haftada çok fazla bi kanamm oldu.ve çok korktum..hastanede yattım sonrada evde yattım hep tatildi zaten.. dr bana 4. ayı tamamen bi atlat bakalım d edi..yani bend e risk hala mevcut :(( sende sakın iyiyim diye ben gibi hoplayıp zıplama emi :)) kendine iyi bak görüşürüz..

canım seni korkutmak istemem ama benim 9. haftada bitti kanamam sonra herşey çok iyidi ama 13. haftada çok fazla bi kanamm oldu.ve çok korktum..hastanede yattım sonrada evde yattım hep tatildi zaten.. dr bana 4. ayı tamamen bi atlat bakalım d edi..yani bend e risk hala mevcut :(( sende sakın iyiyim diye ben gibi hoplayıp zıplama emi :)) kendine iyi bak görüşürüz..

Gecmis olsun canim ya:((Insallah bundan sonrasi senin icin daha rahat ve iyi gecer.Pazartesi gununu iple cekiyorum anlatamam resmen gun saydim,sayiyorum.Cocuklari bi gorsem icim rahatlayacak.Cok dikkat ediyorum ben yinede.Calistigim icin cok merdiven inip cikiyorum ama dikkat ediyorum.Allah hayirlisini vercektir mutlaka..Insallah bu forma dogum yaptigimizin haberinide veririz birgunnn:52: pozitif dusunuyorum hep..sende oyle dusun rahat ol cok cok opuyorum sende dikkat et

Back
X