Kesenin bozulmaya başlaması

seha25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
19
5
86
Kızlar ben 6+4 günlük hamileyim bugün Dr gittim bebeğin kalp atışları var ama kesen düzensiz bozulmaya başlamış dedi Dr çok üzüldüm. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan varmı. Tekrar kese düzelirmi acaba

Kızlar ben 6+4 günlük hamileyim bugün Dr gittim bebeğin kalp atışları var ama kesen düzensiz bozulmaya başlamış dedi Dr çok üzüldüm. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan varmı. Tekrar kese düzelirmi acaba
ne demekmiş peki kesenin bozulması birşey söylemedi mi? yani normalmiymiş canım?

Kese olması gereken şekilde değilmiş düşüğe doğru gidiyor dedi resim yok canım benim çok bulantım vardı acil kadın doğuma gittim orada söyledi bir kaç gün ultrasona tekrar girme dedi vajinal baktı tehlikeli olur diye kanaman olursa hemen gel dedi inşallah olmazda bende pazartesi tekrar Dr giderim

Kese olması gereken şekilde değilmiş düşüğe doğru gidiyor dedi resim yok canım benim çok bulantım vardı acil kadın doğuma gittim orada söyledi bir kaç gün ultrasona tekrar girme dedi vajinal baktı tehlikeli olur diye kanaman olursa hemen gel dedi inşallah olmazda bende pazartesi tekrar Dr giderim
canım ben 10 Dr gittim belki de ilk gittiğim Dr rahmin yamuk demişti düşük tehlikenin var demişti evet düştü ancak sebep o değildi çünkü diğer o kadar değişik Dr hastane sordum hiçbiri yamuk demedi hepsi normal dedi ve sebep bulamadılar hayırlısı ne ise o olsun hakkında başka Dr git istersen

Yusmer de oyle sekli bozuk falan demislerdi sonra bi sknti cikmadi diye biliyorumm benn

İnşallah çıkmaz kızlar ya çok moralim bozuk Dr gidecem de daha küçük tekrar vajinal bakmasınlar diye en azından 7 olsun diye pazartesiyi bekliyorum tabii bu stresle nasıl geçer bilmiyorum.

Şekli ince uzunsa eğer sonradan düzeliyor burda çok arkadaş var doktorlar sana dediklerini demişlerdi ama bi sorun olmadı ama başka türlü bi bozukluksa bilemiyorum canım o yüzden resim at demiştim

Şekli ince uzunsa eğer sonradan düzeliyor burda çok arkadaş var doktorlar sana dediklerini demişlerdi ama bi sorun olmadı ama başka türlü bi bozukluksa bilemiyorum canım o yüzden resim at demiştim
bu
Anladım canım kadın doğum acil olunca resim vermediler psikolojikmi bilmiyorum ama sanki hamilelik belirtileri bile azalıyor diye düşünüyorum hayırlısı artık. Rabbim yardım etsin böyle beklemek çok zor.

İlaç vermedilermi bebek tutunsun diye maden kalp atışı var yat hic yerinden kakma ihtiyaç dışında inş düşmez

Canım ilaç vermedi rapor verdi bende yatıyorum dinleniyorum ama kafam hiç rahat değil sürekli İnternette araştırıyorum bebeğine kavuşanda var kaybedende bu kese bozukluğundan dolayı Rabbim yardımcımız olsun

Canım ilaç vermedi rapor verdi bende yatıyorum dinleniyorum ama kafam hiç rahat değil sürekli İnternette araştırıyorum bebeğine kavuşanda var kaybedende bu kese bozukluğundan dolayı Rabbim yardımcımız olsun[/QU üzülme int çok araştırma insanın kafası cok karışıyor bende cts kürtaş oldum fakat benim kesenin icinde hic kalp atışı olmadi . Normalde 8 haftalik olmasi gerekliydi 6haftalıkken büyümesı durmuş kanamam cok oldu ama düşemedide onedenle kürtaj oldum senin kalp atışın var ogüzel inş tutunur bebegin saglıkla kucagina alırsın.

Canım ilaç vermedi rapor verdi bende yatıyorum dinleniyorum ama kafam hiç rahat değil sürekli İnternette araştırıyorum bebeğine kavuşanda var kaybedende bu kese bozukluğundan dolayı Rabbim yardımcımız olsun
aynı durumu bende yaşadım canım gitmediğim doktor kalmadı kese bozuk dediler ama ilaç da vermediler...maalesef 7 haftalıkken düşük yaşadım... aradan iki ay geçti şuan yine hamileyim şimdilik bir sorun yok gibi...moralini bozma diyemem çünkü bende kafayı yiyecektim o dönem sürekli araştırıyordum, herkese soruyordum, düzeldi diyende oldu, düzelmedi diyende. ama elimizden gelen bişey olmadı sonuçta veren de Allah alanda. dua et inşallah düzelir

üzgünüm canım ama bana 5. haftada söylemişti doktorum 8. haftada bebeğimin kalbi durmuştu sürekli kontrolünü yaptır inşallah bebeğin seninle kalır.

aynı durumu bende yaşadım canım gitmediğim doktor kalmadı kese bozuk dediler ama ilaç da vermediler...maalesef 7 haftalıkken düşük yaşadım... aradan iki ay geçti şuan yine hamileyim şimdilik bir sorun yok gibi...moralini bozma diyemem çünkü bende kafayı yiyecektim o dönem sürekli araştırıyordum, herkese soruyordum, düzeldi diyende oldu, düzelmedi diyende. ama elimizden gelen bişey olmadı sonuçta veren de Allah alanda. dua et inşallah düzelir
Canim kac yasindasin dusukten sonra 2aymi ara verin dedi dr bende ct düsük yaptim tekrar düşünüyorumda 3ay diye düsünüyordum .Kac aylik bebegin simdik.

Canim kac yasindasin dusukten sonra 2aymi ara verin dedi dr bende ct düsük yaptim tekrar düşünüyorumda 3ay diye düsünüyordum .Kac aylik bebegin simdik.
26 yaşındayım doktorum 2 ay demişti ama araştırdım baya kürtajdan sonra daha çabuk hamile kalınıyor sorun da olmuyo diye duydum, arasını da fazla açmak istemedim zaten. kürtajdan sonra bir kere adet gördüm ardından hemen hamile kaldım, şimdi 5+5 günlük, inşallah sağlıkla devam ederiz

26 yaşındayım doktorum 2 ay demişti ama araştırdım baya kürtajdan sonra daha çabuk hamile kalınıyor sorun da olmuyo diye duydum, arasını da fazla açmak istemedim zaten. kürtajdan sonra bir kere adet gördüm ardından hemen hamile kaldım, şimdi 5+5 günlük, inşallah sağlıkla devam ederiz
İnş saglikla kucagina alirsin bebegini.

Kızlar ben 6+4 günlük hamileyim bugün Dr gittim bebeğin kalp atışları var ama kesen düzensiz bozulmaya başlamış dedi Dr çok üzüldüm. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan varmı. Tekrar kese düzelirmi acaba[/
merhaba yazını gçrdüm ve cvp yazmadan duramadım... aynı durumu aynı haftalarda bende yaşadım hatta kanamamda vardı benim ve çok şükür şuan herşey normal gidiyor 14. haftadayım darısı da sana olsun inşallah.. ben o süreçte bol bol dinlendim rapor aldım yataktan kalkmadım ve elimi karnıma koyup ya Şafi ya Allah VE ya Allah ya Mübdi çektim bol bol ayetel kürsi okudum birde benm doktorum fitil vermişti günde 3 kez 8 saatte bir progestan fitil kullanmıştım ama kanaman olmadığı için belki sana vermemiştir doktorun... bebek sağlıklı ise korkma kese kendini topluyor ama sağlıksızsada yapacak birşey yok rabbim sana e bebeğine sağlık versin....Hatta tüm hamilelere yardım etsin RABBİM .... bide benim bebeğim sağlıklı de kendine sürekli .... burdan bilgide ver bize sana dua edeceğim

Back
X