amin hepimize inşallah, allah sana da nasip etsin inşallahİnş saglikla kucagina alirsin bebegini.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin hepimize inşallah, allah sana da nasip etsin inşallahİnş saglikla kucagina alirsin bebegini.
amin hepimize inşallah, allah sana da nasip etsin inşallah[/Q âmin saglikli versin inş.
üzgünüm canım ama bana 5. haftada söylemişti doktorum 8. haftada bebeğimin kalbi durmuştu sürekli kontrolünü yaptır inşallah bebeğin seninle kalır.
kızlar peki sizin kanamanız ne zaman başlamıştı bende şuan birşey yok o beni umutlandırıyor ama boş bir umut mu aniden mi kanama başlıyor26 yaşındayım doktorum 2 ay demişti ama araştırdım baya kürtajdan sonra daha çabuk hamile kalınıyor sorun da olmuyo diye duydum, arasını da fazla açmak istemedim zaten. kürtajdan sonra bir kere adet gördüm ardından hemen hamile kaldım, şimdi 5+5 günlük, inşallah sağlıkla devam ederiz
canım benim bir kere bi hafif lekelenme şeklinde bi kanama olmuştu, gittim sordum doktora önemli değil dedi, 1 hafta 10 gün sonra falan tekrar bi kanama başladı gece ama bu sefer adet kanaması gibi oldu, ağrı yoktu, sabah gittim doktora baktı kese bozulmuş tamamen, düşük başlamış ağrıların başlamadan kürtajla alalım dedi, çünkü kendiğinden düşmesini beklemesi daha riskli ve sancılı oluyormuş ve rahme zarar verebiliyormuş, kürtajla bi sorun olmaz demişti doktorumkızlar peki sizin kanamanız ne zaman başlamıştı bende şuan birşey yok o beni umutlandırıyor ama boş bir umut mu aniden mi kanama başlıyor
başka bi doktora görünmeni de öneririmAllah razı olsun canım inşallah bende bu süreyi hayırlısıyla atlatırım. Söylediklerini yapıcam zaten sadece dua ya kaldı Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin. Acaba yarın Dr gitsem mi pazartesiyi beklesem mi bilemedim aklımdan hiç çıkmıyor
canım 5. haftamda lekelenmem oldu. Progestan kullandım sürekli yattım. Lekelenmelerim geçti ama her kontrole gittiğimde kese bozuk dendi yani düzelme olmamıştı. 7. haftada kalbini duyduk ama doktorum bebek gelişemez demişti ki 8. haftada kalbi durmuştu.kızlar peki sizin kanamanız ne zaman başlamıştı bende şuan birşey yok o beni umutlandırıyor ama boş bir umut mu aniden mi kanama başlıyor
canım benim bir kere bi hafif lekelenme şeklinde bi kanama olmuştu, gittim sordum doktora önemli değil dedi, 1 hafta 10 gün sonra falan tekrar bi kanama başladı gece ama bu sefer adet kanaması gibi oldu, ağrı yoktu, sabah gittim doktora baktı kese bozulmuş tamamen, düşük başlamış ağrıların başlamadan kürtajla alalım dedi, çünkü kendiğinden düşmesini beklemesi daha riskli ve sancılı oluyormuş ve rahme zarar verebiliyormuş, kürtajla bi sorun olmaz demişti doktorum
bende kalp atışını duymak için Dr gitmiştim kalp atışı var gelişimi haftaya göre uyumlu ama kese bozuk gerçekten çok üzgünüm hiç kanamam olmadı ama belki birden olacak bilmiyorum sağolun kızlar bana destek olduğunuz içincanım 5. haftamda lekelenmem oldu. Progestan kullandım sürekli yattım. Lekelenmelerim geçti ama her kontrole gittiğimde kese bozuk dendi yani düzelme olmamıştı. 7. haftada kalbini duyduk ama doktorum bebek gelişemez demişti ki 8. haftada kalbi durmuştu.
amin canım yaşadıklarınızı o kadar iyi anlıyorum ki çok zor bir durum insan hamile olduğunu hissettiği an öyle bir bağ kuruyor ki yüzünü bile görmediği meleğini kaybetmek istemiyorum savaşmak istiyor ama elimizden pek birşey gelmiyor Rabbim hakkımızda hayırlı olanı hepimize nasip etsin inşallahBenimde kanamam olmuştu gitmiştim, bir gece hastanede yattım.. doktor kese de bozulma var dedi.. 4,5 doktora gittim acile, çünkü bayramdı o zaman.. hepsi düşecek dedi..bir hafta sonra gittim, alındı bebeğim.. ama inşallah sen aynı şeyleri yazmazsın canım, Allah kimseye yaşatmasın..
Evet başka Dr gidecem hatta Dr araştırıyorum ama Dr hemen tekrar ultrasona girme dedi diye tam olarak yarın mı gitsem pazartesi beklesem mi karar veremedimbence baska doktorlarada gorunun derım
Canm bnada acildeki doktor kese bozuk cok umutlanma demisti bn nasil yikilmistim anlatamam cok sukur bugunlere geldik Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bnden tavsiye cok kotu olmadigin surece acile doktora gitme cunku hepsi bir felaket tellaliKızlar Dr gittim şuan kese düzgün gözüküyor dedi ama etrafında kanama alanları varmış. Yine dikkat et kanaman olabilir dedi. ama çok şükür kese düzgün olduğu için çok mutluyum.
Haklısın canım. Rabbim hepimizin sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.Canm bnada acildeki doktor kese bozuk cok umutlanma demisti bn nasil yikilmistim anlatamam cok sukur bugunlere geldik Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bnden tavsiye cok kotu olmadigin surece acile doktora gitme cunku hepsi bir felaket tellali![]()