kesenin büyümesi durdu

daisy_izmir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
166
0
26
İzmir
8.haftam bitti.ama kesem geçen hafta 8.9 mmdi.bu hafta gittiğimde betam 3250den 3020lere düşmüş.kesede 8.1 e düşmüş.doktor kürtaj dedi böle bişey yasayan ama hamileliği devam eden var mı?

8.haftam bitti.ama kesem geçen hafta 8.9 mmdi.bu hafta gittiğimde betam 3250den 3020lere düşmüş.kesede 8.1 e düşmüş.doktor kürtaj dedi böle bişey yasayan ama hamileliği devam eden var mı?

beta dusuyorsa hamılelıgının devam edecegını sanmıyorum tatlım.
doktorun da sana zararı dokunmaması ıcın almayı teklıf etmıstır. uzulmemeye calıs. doktorundan bebek ıcın patalojık ve genetık ınceleme ıste mutlaka. neden boyle olmus olabılır.
bende yasadım. biliyorum cok zor. ama kurtajdan da korkma. ben anestezıyle oldum. cok kolay gecmıstı. gecmıs olsun

beta dusuyorsa hamılelıgının devam edecegını sanmıyorum tatlım.
doktorun da sana zararı dokunmaması ıcın almayı teklıf etmıstır. uzulmemeye calıs. doktorundan bebek ıcın patalojık ve genetık ınceleme ıste mutlaka. neden boyle olmus olabılır.
bende yasadım. biliyorum cok zor. ama kurtajdan da korkma. ben anestezıyle oldum. cok kolay gecmıstı. gecmıs olsun

bu 3.kurtajım olucak zaten ama belli bir sebeb hala bulunamadı.

az önce doktordan geldim sinir krizi geçiriyorum ağlamaktan.ne yaşadığım belli değil betam yavaş yavaş artıyor kese küçük doktor hala bekleyeceğiz diyor bugn hafif kanamalarımda oldu bıktım artık ilk hamileliğimde düşük yaprım buda öyle olacak galiba doktor beta yavaş artıyor sağlıklı bi gebelik olmaz bence diyor ne olacaksa olsun artık bıktım bu hayattan neden bende normal bi hamilelik yaşayamıyorum çok üzgünüm

bütün testleri yaptırdım sadece mtr 677 heterezigot çıktı ama bu mutasyona iğneye gerek yok çok hafif bi soruun bu diyorlar o zaman ben neden normal hamile olamıyorum neden

bütün testleri yaptırdım sadece mtr 677 heterezigot çıktı ama bu mutasyona iğneye gerek yok çok hafif bi soruun bu diyorlar o zaman ben neden normal hamile olamıyorum neden

bende seni merak ediyordum.başka doktorda git.olmadı corasprin başla düşük engelleyici iğne vurul sonuna kadar git.keseyi gördün mü

bence hemen doktorunu degıstırmelısın. bnm doktorum daha keseyı bıle gormeden ıgnelere basladı. hemde ben sadece evde test yaptım pozıtıf cıktı demıstım. beta ya bıle bakmadı. evet hafıf duzeyde bır pıhtılaşma denılıyor ama bu nedenle tekrarlayan dusukler yapan cok kısı var.

bebe aspirinini yeni verdi doktor.iğne veremem diyor senin pıhtılaşman yok heterezigot önemli değil diyor ben sna neden vereym diyor 3 doktora gttim 3üde ermiyor iğne kendim bebe aspirinin zorla istedm tamam dedi kullan dedi.beta hcg artmıyor çok yavaş artıyor ama düşmüyorda ne yaşadığımı bilmiyorum.en son 900 dü bugn 1200 çıktı doktor yetersiz bence olumsuz olacak diyor bu hastanedeki doktor iyice moralimi bozuyor izmirde gidebileceğim perinatalog bulmam lazım.manisadayım manisada yok çünkü....böyle değerleri az artıp sonuç alan yokmu ben ne yapıcam ya.

bence hemen doktorunu degıstırmelısın. bnm doktorum daha keseyı bıle gormeden ıgnelere basladı. hemde ben sadece evde test yaptım pozıtıf cıktı demıstım. beta ya bıle bakmadı. evet hafıf duzeyde bır pıhtılaşma denılıyor ama bu nedenle tekrarlayan dusukler yapan cok kısı var.

canım sendedemi benimki gibi heterezigort yoksa homozigotmu kaç mutasyonunda sorun var

daisy canm senn neden 3.kürtaj olacak ki sen de düşükmü yaptın ben gbi bide başka çocuğun varmı canım?bence sende bundan sonra bir perinatalog bul ona git sende izmirdesin sanırım.

canım senin kesen zaten ufakmış. ben 5 haftada gittiğimde 14 mm 6. haftada kesem 22.mm olmuştu zaten düştü. betanda düşüyorsa malesef düşücektir. bende 1 hafta önce düşük yaptım. kesem büyüyordu ama bebeğimin kalbi durmuştu o yüzden parça düşürdüm ve kalan parçayıda aldılar içeriden. geçmiş olsun

daisy canm senn neden 3.kürtaj olacak ki sen de düşükmü yaptın ben gbi bide başka çocuğun varmı canım?bence sende bundan sonra bir perinatalog bul ona git sende izmirdesin sanırım.

başka çocuğum yok ne yazık ki.perinatolaga gittim hala bir çözüm yolu sunan yok.iğne oldum öğrendiğimden beri.ne varsa yapıldı.ama doktorlarında henüz karşılaşmadığı bişey var sanırım.artık çok sıkıldım bunu yaşamaktan.her defasında bir umutla başlıyorum ama sonu yine hüsran.kent hastanesi namık beyi öneriyorlar ona ilk bebeğimde gitmiştim daha sorunlarım bu kadar büyümeden.şifada perinatolga gittim alsancakta yine perinatolag var prof.ona gittim.onlara göre olabilir hepsi birbirinde bağımsız.pazartesi büyük ihtimal kürtaj olucam sonra adam akıllı bir doktor bulucam.

başka çocuğum yok ne yazık ki.perinatolaga gittim hala bir çözüm yolu sunan yok.iğne oldum öğrendiğimden beri.ne varsa yapıldı.ama doktorlarında henüz karşılaşmadığı bişey var sanırım.artık çok sıkıldım bunu yaşamaktan.her defasında bir umutla başlıyorum ama sonu yine hüsran.kent hastanesi namık beyi öneriyorlar ona ilk bebeğimde gitmiştim daha sorunlarım bu kadar büyümeden.şifada perinatolga gittim alsancakta yine perinatolag var prof.ona gittim.onlara göre olabilir hepsi birbirinde bağımsız.pazartesi büyük ihtimal kürtaj olucam sonra adam akıllı bir doktor bulucam.

şifadaki serkan beymi ismi bide namık beyi bende düşündüm sen şifadaknden memnun kaldınmı peki yada namık bey hangini önerirsin birde sen pıhtışaşma testlerni yaptırdınmı ne çıktı yani önlem olsn diyemi kullanıyorsun yoksa pıhtılaşma sorunun varmı?bide düşükmü yaşadın 3 tane kaç haftalardaydı cnm ?eşine herhangi bi test yapıldımı ben artık herşeyi araştırıcm benm kanamam var hala bilmiyorm ne olacak.

şifadaki serkan beymi ismi bide namık beyi bende düşündüm sen şifadaknden memnun kaldınmı peki yada namık bey hangini önerirsin birde sen pıhtışaşma testlerni yaptırdınmı ne çıktı yani önlem olsn diyemi kullanıyorsun yoksa pıhtılaşma sorunun varmı?bide düşükmü yaşadın 3 tane kaç haftalardaydı cnm ?eşine herhangi bi test yapıldımı ben artık herşeyi araştırıcm benm kanamam var hala bilmiyorm ne olacak.

namık beye 1 kere gittim.genetik test yaptırdım kan pıhtılaşması çıkmadı ama eğilim olduğu için kullandık.1.bebeğim anensefali denen bir rahatsızlık vardı o yüzden 3 aylkken suni dsancıyla alındı çok zordu.2.7 haftalıkken kalbi durdu ve en basından kanamam vardı.sonra 2 defa kimyasal gebelik geçirdim.sonuncusuda gelişmedi.eşimede test yapıldı.sorun yok ama pıhtılaşmada değil tam sorun.yarın doktora gidicem tekrar.hiç bir gelişme olmadıysa alacaklar.psikolojim hiç iyi değil.Allah sabrını versin.

daisy cnm öncelikle çok ama çok geçmiş olsun bu durumları yaşayan herkesin allah yardımcısı olsun
bende 2 defa düşük yaptım,ilkinde kalp atışı durdu 2.de çok ilginç kese büyümeye devam etti ama bebek büyümedi
yani demem o ki bunların hepsi allahın takdiri hakkında hep hayırlısını iste bende izmirdeyim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım eşimle banada bütün testler yapıldı kromozom bozuklugundan düşük çıktı başka deyişle doğal düşük dediler
ama kan pıhtılaşması bende heterozigot çıktı ve gebelikte kan sulandırıcı iğne kullanıcam
burda benim arkadaşlarımdan bizim yaşadıklarımızı yaşayıp sağlıklı bir şekilde bebeğini kucagına alan bir çoook kişi var
umudunu sakın yitirme
allah yar ve yardımcınız olsun

daisy üzülme diyemiyorm şuan bende çok üzgünüm kanamam oluyor napacağımı bilmiyorum hep sağlıklı bi hamilelk geçireceğimi hayal etmştim.artık ne yapıcam bilmiyorum hangi doktora gideceğimi bilmiyorum çok bunaldım ama canım allahtan ümit kesilmez ben şifada serkan bey varmışriskli gebelik uzmanı ona gideceğim sanırım

daisy üzülme diyemiyorm şuan bende çok üzgünüm kanamam oluyor napacağımı bilmiyorum hep sağlıklı bi hamilelk geçireceğimi hayal etmştim.artık ne yapıcam bilmiyorum hangi doktora gideceğimi bilmiyorum çok bunaldım ama canım allahtan ümit kesilmez ben şifada serkan bey varmışriskli gebelik uzmanı ona gideceğim sanırım

olabilir aslında iyi bi doktor ama şunu sölim bu tarz durumda doktorlarında yapacakları çok fazla bişey yok belli yani.umarım faydası olur.eger artıyorsa degerlerin keseni de görmüşsün düşük engelleyici iğnelerden ol.onlar işe yarıyor bence.doktor iğne vurulduğun için kendisi düşmez dedi bana.iğneyi bu hafta olmadım.akıntı rengim değişti.yat kalkma.daha şansın var bence.

olabilir aslında iyi bi doktor ama şunu sölim bu tarz durumda doktorlarında yapacakları çok fazla bişey yok belli yani.umarım faydası olur.eger artıyorsa degerlerin keseni de görmüşsün düşük engelleyici iğnelerden ol.onlar işe yarıyor bence.doktor iğne vurulduğun için kendisi düşmez dedi bana.iğneyi bu hafta olmadım.akıntı rengim değişti.yat kalkma.daha şansın var bence.

keşke öyle olsa canım ALLAH tan ümit kesilmez aslında ama bilmiyorum progestan fitil kullanmama rağmen dünden beri kanamam az az devm ediyor bakalım zaten haftasonuna kadar bekleyeceğiz belli olacak canım inşallah sende iyi olacaksın rahat olmaya çalış bu seferde olmazsa daha rahat ol doğal beslenmeye çalış acaba biz stres yaptığımız içinde olabilirmiki

Back
X