kesenin büyümesi durdu

canm 3 4 doktora sordum hepsi aynısını söylüyor ama benm hep en başta oluyor 5 6 haftalıkken sorun oluyor yani ne zaman başlayacağm ama doktorda vermiyor nasıl yapıcam bilmiyorum..şuan 2.gebeliğim ve ağrı ve kanama var şuanda bende artık bi çözüm bulmak istiyorum bıktım artık

esmiras biliyorum canim bu doktorlar senin mutasyonu hafife aliyo ama gercekten direk düsüge neden oluyo..kan pihtilasma topigine girip bakarsan bu mutasyon yüzünden cok düsük yapan var..valla ne yap ne et ben kullanmak istiyorum diye gerekirse yalvarrr agla ...en erken dönemdede yani mesala gecikmeden süphelendigin an buida 4.hafta oluyo test yap hemen dr git......igneye basla bence..bilmiyorum aam ignesiz bu mutasyonla gebeligin devam etmesi cok zor ....:31:bak su an bile kanamam var diyosun gecimeden keske heparine baslaya bilsen cok iyi olur..allalh yardimcin olsunn:31::26:

Son düzenleme:
en kısa zamanda yaptırcam bende.ama illa benim mi arastırp doktora mı söylemem lazım hiç mi akıllarına gelmiyor.

baktir canim.....en azindan icin rahat eder....
kizlar doru valla cogu dr aklina bile gelmiyo.onlarin cani yanmiyo tabi...biz kendi cabamizla arastirip biseylere baktirmak zorunda kaliyoruz...aslinda benim doktorum herseye baktirdi...simdide romatizmaya bakilmali dedi ......:31:

ikinci düşüğü yaşadım umarım bu acı son olur ve ruhumda iz bırakan bu acı hayal kırıklıkları son bulur hepimiz için diliyorum bunu...ALLAH bana sebebini bulmama yardım etsin bu derdime derman istiyorum ama bulamıyorum

canım bende iyi degilim.boş gebelikmiş benim ki.dün alcaklardı kaçtım resmen.bugün tekrar gittim prof.aynı şeyi söyledi.perş günü alacaklar.ama kabullendim.çözümü yok uzun uzun konuştuk.kan pıhtılaşmasından kaynaklanıyormuş.iğne kullanmak %70 şansın varmış devam etmesi içn.%30 bu şekilde sonuçlanıyormuş.benim sabırla beklemem lazım.romatizmada gözükmüyor.kortizonda artık önermiyorlarmış.yan etkisi çokmuş.beklicez zamanın gelmesini.

daisy sen hangi profa gittin sende pıhtılaşma varmıki varsa hangisi var sen iğnemi kullanacaksın ama zaten bu hamileliğindede kullanmamışmıydın?ben evde kendim düşük yaptım gitiğimde kese düşmüş yani aslında kalan parça göremedi ama yiede kürtaj yapalım dedi bende olmak istemiyorum sen kaç kez kürtaj oldun ben bir öncekindede kürtaj oldum o yüzden istemiyorum.yani kese olsaydı tamam ama kesede görünmüyor niye boşuna olaym diyorm ama bilemiyorum

bornova şifada perinatologa gittim.pıhtılaşma var.iğnede kullandım ama sonuç yine aynı.beklemekten başka yapcak bişey yok.umarım bişey kalmamıştır.ben yarın gidicem.genetiğe verilcek o yüzden kurtaj olmam gerekiyor.

daisy çok sordum ama bornova şifada prof.serkan bey var onamı gtti bana isim ver lütfen ya birde mert kazandı var hangisine gtsem karar veremiyorum bu şifadaki serkan beyide övenler var sence iyimi

bende ona gidicem cnm çok sağol bide bişey sorcm muhayene ücreti nasıl acaba...umarım sorunlarımıza çözüm bulur

az önce doktordan geldim sinir krizi geçiriyorum ağlamaktan.ne yaşadığım belli değil betam yavaş yavaş artıyor kese küçük doktor hala bekleyeceğiz diyor bugn hafif kanamalarımda oldu bıktım artık ilk hamileliğimde düşük yaprım buda öyle olacak galiba doktor beta yavaş artıyor sağlıklı bi gebelik olmaz bence diyor ne olacaksa olsun artık bıktım bu hayattan neden bende normal bi hamilelik yaşayamıyorum çok üzgünüm

allah yar ve yardımcınız olsun

Son düzenleme:
bu 3.kurtajım olucak zaten ama belli bir sebeb hala bulunamadı.

cnm bi yakınım hamile kalabiliodu ama hep bebeklerini kaybediodu üstünde bişi vardı kadıncağızın bi hocaya git okuttur kendini evinde bi kurşun döktür kuran okut kötü göz çıksın inş sağlıkla hamile kalırsın

Back
X