Kesenin gelişmemesi sağlıksı gebelik acil yardım lütfen

duduyu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2022
50
14
3
31
Benim ilk beta hcg sonucum 76ydı ondan sonra gittiğimde 1005 çıkmıştı. Geçen hafta keseyi gördüler ve 5 hafta 5 günlük dediler. Bugün de kalp atışını dinlemek için çağırmışlardı. Kesenin büyümediğini sağlıksız gebelik olduğunu kendisinin düşeceğini düşmezse almaları gerektiğini söylediler. Emin olmak icin başka doktora gittim aynı şeyleri söyledi. Ama ben yine de beklemek istedi. Umutlandım açıkçası son regl tarihime göre hesapladıkları icin hata olabileceğini düşündüm. hiç bu durumu yaşayan oldu mu :(

Benim ilk beta hcg sonucum 76ydı ondan sonra gittiğimde 1005 çıkmıştı. Geçen hafta keseyi gördüler ve 5 hafta 5 günlük dediler. Bugün de kalp atışını dinlemek için çağırmışlardı. Kesenin büyümediğini sağlıksız gebelik olduğunu kendisinin düşeceğini düşmezse almaları gerektiğini söylediler. Emin olmak icin başka doktora gittim aynı şeyleri söyledi. Ama ben yine de beklemek istedi. Umutlandım açıkçası son regl tarihime göre hesapladıkları icin hata olabileceğini düşündüm. hiç bu durumu yaşayan oldu mu :KK43:
5 haftalık gebeydim ama benim kanamam oldu betamda 377ydi kese gelişmemis dedi düşük yaptım kuzum

Bedenimiz öyle mucizevi ki aslında, sağlıksız embriyoyu barındırmiyor rahimde. Biliyorum çok zor, insan devam.etsin istiyor ama sağlıksız embriyo ileride daha büyük sorunlarz genetik bozuklukları peşinde getiriyor. Eğer sağlıksız ise en başında çok bağlanmadan olması daha iyi, ileride çok çok daha zor.

Umarım doktorlar yanılıyordur da sağlıklıdır. Hakkında hayırlısı insallah

Back
X