Kesenin gelişmemesi

gokboncuk22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2018
25
24
88
28
Merhaba hanımlar ben adetime göre 6+5 günlük hamileyim. Ama doktoruma dün 5 haftalık kesenin olduğunu ve gelişmediğini söyledi ultrason kağıdından baktığımda birşey anlamadım. Çok endişeliyim bir hafta kadar sonra eğer büyümezse kürtaj dedi. İlk gebeliğim lütfen bilgisi olan varsa yazsın Resimde terimler var lütfen yardım edin

Sağ altta GS yazan yer kesenin boyutu canım. Yani senin kesen 6 küsür milimetre. Evet 6 haftanın kesesi değil ama hemen panik yapma. Geç döllenme olması ya da bebeğin geriden geliyo olması çok muhtemel. Bi dahaki kontrolünde ancak belli olur durum. İnşallah gelişmeye devam eder. Hemen üzme kendini

Peki normalde kaç olması gerekiyor? Genelde böyle olanlar bebeğini kaybettiğini söylüyor çok endişeleniyorum. Bu durumda ne yapmam gerekir kanamam hiç olmadı ama kalbi duracak diye korkuyorum

Peki normalde kaç olması gerekiyor? Genelde böyle olanlar bebeğini kaybettiğini söylüyor çok endişeleniyorum. Bu durumda ne yapmam gerekir kanamam hiç olmadı ama kalbi duracak diye korkuyorum
Tam olarak normalini bilmiyorum canım ama benim sata göre biraz önden gidiyo gelişim. Geçen hafta pazatesi ultrasonda 5+1 çıktı haftası ve 4.3 mm ydi. Dün tekrar gittim 15.6mm olmuş kese ve ultrasona göre haftam 6+2 çıktı dün. Bebek de içindeydi kesenin.
Biraz bekle zaman geçsin büyümesi görebilmek için, sonra tekrar kontrol edilir canım. Hatta içine sinmezse başka bi doktora da git. Hemen moralini bozma, hala gelişim gösterebilir

Çok teşekkür ederim, doktora haftaya gittiğimizde eğer olumsuz konuşursa başka bir doktora daha gideceğiz. 5.haftada kalp atışı duyulmuyor galiba öyle mi? Benim için dua edin nolur kendimi zor tutuyorum her gün doktora gidip kontrol ettirmemek için

Rica ederim canım. Hayır 5.haftada kalp atışının duyulması mümkün değil çünkü daha bebek bile ortada olmuyo. 6.haftanın sonu 7.hafta gibi duyuluyo kalp atışı. Dualarımda okucaksın, inşallah her şey yoluna girer ve bebeğin gelişmeye devam eder

Çok perişan olduk, bir bilginiz var mı? Hiç yaşadınız mı böyle birşey?
kuzum doktor degilim ama en az doktor kadar anliyorum. kesen .gagayet yuvarlak sekilli. benm de senin gibi. 6 bucuk haftalikti kese. 4 bucuk haftalik cikti. sagliksuz olma ihtimalinin. yaninda. gec dollenme diye birsey var tam iki hafta sonra tekrar git bak kalp atisini bile goreck

Canim korkma duzelir kesen insallah sen sabir et dua et biliyorum cok ama cok zor hepimiz bisiler yasiyoruz ama icini ferah tut toparlar kendini insallah bir haftaya

Çok teşekkür ederim canlarım benim için nolur dua edin doktor çok olumsuz konuştu dün sabaha kadar dua ettim. Burada çok fazla böyle olup düşük yapanların yorumlarını görünce iyice bozuldu moralim. Nolur bana dua edin ismim Müberra anne duası tutar derler

Boş gebelik çıktı yıkıldık tabii ama Rabbimin takdiri önümüzdeki haftaya kadar düşük bekleyecek olmazsa kürtaj olacağım. Çok korkuyorum, çaresizim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…