- 1 Şubat 2014
- 237
- 37
- 318
- 35
- Konu Sahibi kartanem_1982
Arkadaşlar adetim 8 gün geçti idrar testleri silik cikiyor ama kan testi 1169cikti. Karindan ggöremedi yarin tekrar gidicem. Vajinal ultrasondan gözükür mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar adetim 8 gün geçti idrar testleri silik cikiyor ama kan testi 1169cikti. Karindan ggöremedi yarin tekrar gidicem. Vajinal ultrasondan gözükür mu
istersen tekrar kan testı yaptır..doktoruna danıssaydın keske...hakkında hayırlısı olsun
Canm gebelik testi ne kadr hamile oldgnu olcmuo ki. Hamile olup olmadgni gosterio sadece. Oyle dusn ve panik yapma cnku 1000li degerlerde silk ckmasi manasiz kan degeri daha cok dusukken silk cikmaya baslio zatn. Canini sikma bos yereAmin cnm. Ama şöle bi durum var.ben hergun yapiyorum test.bi önceki günegore beliriyo ama hala bi netlik yok resim yuklenmiyo yukleye bbilirsen gonderim
merhabalar benim bir hafta önce değerim 6153dü. ama kese görünmedi ultrasyonda.doktorda alttan ultrasyon yapalım dedi
ben yaptırmak istemiyorum.tahminime göre 1,5 aylık ...kese ne zaman görünüür . (kiloluyum acaba ondan da görünmeyebilir mi?)
canım değerin çok güzel umarım herşey gönlüne göre olur bişey söyleyim mi ben cok dua ettim ve sağlıcakla kucağıma alayım kurban kesicem dedim bence sende ya bi fakir cocuğu sevindir yada kurban kes ben maneviyata çok inanıyorum Allah gönlüne göre versin
canım 3 haftalıkken gittim 125,3 idi kese görünmedikese görmeye ne zaman gideceksin?
canım 3 haftalıkken gittim 125,3 idi kese görünmedi
4 haftalıkken gittim 746 idi kese varla yok arası cok küçük idi ,031 mm
bu ctrsi 5 hafta 2 gün olcak tekrar gidicem
senin son adet tarihin ne
Kizlar bugün muayene oldum Rabbime çok şükür ki keseyi gördük 5.7 mm daha 20 gün sonra gel kalp atislarina bakalim dedi.
ben 5+5 te gittim doktora kese göründü. 5. hafta da git doktora sende görürsün inş.benim de sat 14 eylül'dü. şuan 4+2 haftadayım. adet günümde kan değerim 467'ydi. üzerinden 4 gün geçti bi daha test yaptırmadım. sizce kese ne zaman görünür?