Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım kesenin rahimde görülmesi dış gebelik riskini elemiş. Yolk kesesinin gözükmesi de çok iyi geriye sadece bebiş kalmış. Benim doktorum 6+4 de kontrole çağırmıştı ve bebişi de kalp atışını da o zaman görmüştük. Allah'ın izniyle sen de görürsün.
Canım kesenin rahimde görülmesi dış gebelik riskini elemiş. Yolk kesesinin gözükmesi de çok iyi geriye sadece bebiş kalmış. Benim doktorum 6+4 de kontrole çağırmıştı ve bebişi de kalp atışını da o zaman görmüştük. Allah'ın izniyle sen de görürsün.
İlk 4+3 de gitmiştim doktorum sadece beta hcg testi yapmıştı. Sonucum 3.423 gibi oldukça yüksek bi rakam olmasına rağmen ultrasonla bile bakmamıştı. 15 gün sonra gel o zaman bakıcaz dedi direk. Belki o zaman baksaymış benim de Bebek görünmeyecekti ve şuan senin yaşadığın stresi yaşıycaktım. Hiç stres yapma canım Allah'ın izniyle bebişin seninledir.