Kesenin icinde bebek gec gorunenler

cagla353535

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
917
214
23
39
Kizlar 5+5 im bebis hala gorunmedi yolk var dedi dr ama oda cok kucuk haftaya gel dedi yani 6+5 ken normal mi sizce en gec ne zaman gorulebilir

Geç döllenme olmuş olabilir mi yumurtlamadan sonra İlişki oldumu canım belki geç yumurtlamışsındır ya sa yumurtan geç çatlamıştır

Kizlar 5+5 im bebis hala gorunmedi yolk var dedi dr ama oda cok kucuk haftaya gel dedi yani 6+5 ken normal mi sizce en gec ne zaman gorulebilir
Canım kesenin rahimde görülmesi dış gebelik riskini elemiş. Yolk kesesinin gözükmesi de çok iyi geriye sadece bebiş kalmış. Benim doktorum 6+4 de kontrole çağırmıştı ve bebişi de kalp atışını da o zaman görmüştük. Allah'ın izniyle sen de görürsün.

Canım kesenin rahimde görülmesi dış gebelik riskini elemiş. Yolk kesesinin gözükmesi de çok iyi geriye sadece bebiş kalmış. Benim doktorum 6+4 de kontrole çağırmıştı ve bebişi de kalp atışını da o zaman görmüştük. Allah'ın izniyle sen de görürsün.
6+4 ten once en son ne zaman gtmistn canim

6+4 ten once en son ne zaman gtmistn canim
İlk 4+3 de gitmiştim doktorum sadece beta hcg testi yapmıştı. Sonucum 3.423 gibi oldukça yüksek bi rakam olmasına rağmen ultrasonla bile bakmamıştı. 15 gün sonra gel o zaman bakıcaz dedi direk. Belki o zaman baksaymış benim de Bebek görünmeyecekti ve şuan senin yaşadığın stresi yaşıycaktım. Hiç stres yapma canım Allah'ın izniyle bebişin seninledir.

Back
X