- Konu Sahibi capslocksmith
-
tutundugu yerde kalırmı o rahim açılıyor tabiki bir de kahve rengi leke düşük tehlikesi çok dikkat et canım bnm
canım leke sanırm 18 ağustos akşamı, serçe parmağın tırnağı kadar çok az oldu.
eşim hemen araştırıp, iş yapmamı, gezmemi,cinsel ilişkiyi,yemek yapma vesaire herşeyi yasakladı. kendi yapıyor hala.
1 gün sonra gittik, ultrasonla baktı doktor, kese iyi, gelişimi iyi dedi.hiçbirşeyi de yasaklamadı ama eşim yasaklamıştı zaten bir kere. am doktor 15 günlük crinone jel verdi ve 3 gün arayla proluton iğne verdi. 12. haftaya kadar haftalık yapılacak.
bundan yaklaşık 5 gün sonra tekrar gittik, çok şükür kalp atışını gördük ve yine iyi dedi.ultrasonla bakıldı yine.
yine bundan sonra yaklaşık5-6 gün daha geçti. başka doktora gittik, ultrasonla baktı. kalp atışnı tekrar gördük.
bugün kontrolüm vardı, doktor yokmuş poliklinikte. ptesiye kaldık yani. eşim hala çok tedirgin, keşke bugün görünseydik. kafam rahatlıyor diyor.
lekeden sonra işte sanırım 19. gün bugün, çok şükür iyiyim ve leke tekrarlamadı.
ayrıca eşim rapor aldırdı bana, okula gitmiyorum, öğretmenim de.
12. haftaya kadar rapor alalım diyor. bilmiyorum bende sıkılıyorum böyle ama mecbur katlanacaz napalım ki
bencede dinlen pişman olma ben ikiz hamileydim 4 ay yattım 1 ay sadece gezdm ne kanamalarım oldu ne kaötü günler geçirdim ama 21 haftalıkken kaybettm o yüzden pişman olma
ve ben 9 ay yatacam tekrar hamile kalırsam inşallah benm canm yok mu
canım bu risk geçmemiş midir . tamam yine dikkat ediyoruz, eşim zaten sürekli uyarıyor . tedbiren dikkat edelim diye. ama
bilmiyorum inşallah tehlike geçmiştir.
araştırırken eşim genelde şunu görmüş. leke ve kanamadan genelde kötü şeyler, 3 gün-5gün veya en geç 10 gün içinde allah korusun oluyormuş. kastettiğim şeyi anladınız. ağzıma bile almak istemiyorum ben.
çok şükür bizim 19 gün geçti. bu bayağı rahatlattı bizi ama rehavete de kapılmadık tabi. dinlenmeye devam allahın izniyle
evet
inşallah geçmiştir ama bnm ikizlerde avuç içi kadar parça düşürdüm ve dedim yine gitti karnımı yumruklayasım gelmişti ondan öncede 3 tane 7 haftalık gitti bnm öyle kanamyla kan pıhtılaşma sorunun yok dimi ona bi baktır derm bide o bir hafta 10 günede inanmıyorm 1 ay kanamam oldu şakır şakır ve ben ilk 3 ayın içindeydm lavaboya giderken dualarla gidiyodum azaldı hadi arttı doktora 3 ayım böyle geçti düşmedi ama keşke 4 ay yattm 4 ay daha yataydm
off çok acı olmuş.
canım ben ilk hamileliğimde 7 haftalık düşüğüm var.
şimdi clexane kan sulandırıcı sanırım, bu iğneyi hergün kullanıyorum.
ayrıca lekeden sonra 12. haftaya kadar, proluton iğne başlatıldı, 20 gün önce.
bende aynı ilaçları kullandım bide coraspirin kullandım igne hergün dü bnm ikiside kanma artınca coraspirini kesiyo azalınca baslatıyo öyle bir süreç geçirdim ama sonu iyi olmadı inş bu iyi olur bn bu ay donmuş bebişle devam edecem yola inş
ben iki kez kendiliginden bir kez aşılama bir kez tüp şimdide donmuşla devam ediyom inş bu son olur allah herkeze nasip etsn inşinşallah canım benim ya. hem de tüp bebek seninkisi.
çok şükür biz tüp bebek düşünürken doğal yoldan 2. defa hamile kaldım. sperm sayısı az çıkmıştı, 1mlde7milyon civarıydı eşmde. 1 ay sonra rabbim nasip etti hamile kaldım
ilk hamileliğim 8 ay civarı denemeyle oldu. o gitti çok üzüldüm, allaha hep şükrettik tabi.
düşükten dolayı 3 ay korunduk, 2 ayda hamilelikten dolayı geçti.
böylece 13 ay cıvarında zaman gitti.
1 yılda biz korunduk ilk başta.
toplamda 2.5 yıllık evliyiz canım işte. keşke hiç korunmasaydık diyoruz ama geçti bi kere o işler.
bilmiyorum belki de rabbim razı olmuyor böyle korunma, çocuk istememe mevzularına. belki de ağzımızdan şirke, küfre girecek sözler çıkıyor. hepsine tövbe ettik biz canım. senin böyle şeylerin varsa sizde tövbe edin,dua edin. rabbim nasip eder yeniden inşallah.
bide anne babalarınızdan gizlemeyin, eğer haberleri yoksa. onlar çok dua etsin, ana babanın duası çok makbul allah katında.
2.hamilelik de,sperm testinden 1 ay sonra, toplamda ise 6 aylık denemede oldu çok şükür.
ben iki kez kendiliginden bir kez aşılama bir kez tüp şimdide donmuşla devam ediyom inş bu son olur allah herkeze nasip etsn inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?