kesenin tutunması hakkında bir soru?

capslocksmith

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2013
428
15
298
Adana
bu bölümde çok bilgili arkadaşlar var. sizlere güveniyorum evel allah bunuda bilirsiniz siz.

kızlar çok araştırdım ama tam cevap bulamadım.

kese rahime bir kere yerleşti diyelim. bunda şüphe yok, heryerde aynı şeyler yazıyor.

devamında günlük yaklaşık 1.2 mm büyüyormuş ve bebek 1.1 mm büyüyormuş.

sorum şu; acaba kese büyüdükçe sürekli tutunma alanı genişliyor mu? yoksa ilk tutunduğu alandan beslenmeye devam mı ediyor bilemiyorum?

kahverengi leke oldu 19 gün önce bende. çok şükür tekrarlamadı, sürekli dinleniyorum.

acaba tutunma yeri hasar görmüş müdür? hasar gördüyse tekrar onarım olmuşmudur? hep vesvese var içimizde

tutundugu yerde kalırmı o rahim açılıyor tabiki bir de kahve rengi leke düşük tehlikesi çok dikkat et canım bnm

canım leke sanırm 18 ağustos akşamı, serçe parmağın tırnağı kadar çok az oldu.

eşim hemen araştırıp, iş yapmamı, gezmemi,cinsel ilişkiyi,yemek yapma vesaire herşeyi yasakladı. kendi yapıyor hala.

1 gün sonra gittik, ultrasonla baktı doktor, kese iyi, gelişimi iyi dedi.hiçbirşeyi de yasaklamadı ama eşim yasaklamıştı zaten bir kere. ama doktor 15 günlük crinone jel verdi ve ilk 3 iğneyi 3 gün arayla proluton iğne verdi.sonrakiler haftalık, 12. haftaya kadar haftalık yapılacak.

bundan yaklaşık 5 gün sonra tekrar gittik, çok şükür kalp atışını gördük ve yine iyi dedi.ultrasonla bakıldı yine.

yine bundan sonra yaklaşık5-6 gün daha geçti. başka doktora gittik, ultrasonla baktı. kalp atışnı tekrar gördük.

bugün kontrolüm vardı, doktor yokmuş poliklinikte. ptesiye kaldık yani. eşim hala çok tedirgin, keşke bugün görünseydik. kafam rahatlıyor diyor.

lekeden sonra işte sanırım 19. gün bugün, çok şükür iyiyim ve leke tekrarlamadı.

ayrıca eşim rapor aldırdı bana, okula gitmiyorum, öğretmenim de.

12. haftaya kadar rapor alalım diyor. bilmiyorum bende sıkılıyorum böyle ama mecbur katlanacaz napalım ki

Son düzenleme:
canım leke sanırm 18 ağustos akşamı, serçe parmağın tırnağı kadar çok az oldu.

eşim hemen araştırıp, iş yapmamı, gezmemi,cinsel ilişkiyi,yemek yapma vesaire herşeyi yasakladı. kendi yapıyor hala.

1 gün sonra gittik, ultrasonla baktı doktor, kese iyi, gelişimi iyi dedi.hiçbirşeyi de yasaklamadı ama eşim yasaklamıştı zaten bir kere. am doktor 15 günlük crinone jel verdi ve 3 gün arayla proluton iğne verdi. 12. haftaya kadar haftalık yapılacak.

bundan yaklaşık 5 gün sonra tekrar gittik, çok şükür kalp atışını gördük ve yine iyi dedi.ultrasonla bakıldı yine.

yine bundan sonra yaklaşık5-6 gün daha geçti. başka doktora gittik, ultrasonla baktı. kalp atışnı tekrar gördük.

bugün kontrolüm vardı, doktor yokmuş poliklinikte. ptesiye kaldık yani. eşim hala çok tedirgin, keşke bugün görünseydik. kafam rahatlıyor diyor.

lekeden sonra işte sanırım 19. gün bugün, çok şükür iyiyim ve leke tekrarlamadı.

ayrıca eşim rapor aldırdı bana, okula gitmiyorum, öğretmenim de.

12. haftaya kadar rapor alalım diyor. bilmiyorum bende sıkılıyorum böyle ama mecbur katlanacaz napalım ki

bencede dinlen pişman olma ben ikiz hamileydim 4 ay yattım 1 ay sadece gezdm ne kanamalarım oldu ne kaötü günler geçirdim ama 21 haftalıkken kaybettm o yüzden pişman olma

bencede dinlen pişman olma ben ikiz hamileydim 4 ay yattım 1 ay sadece gezdm ne kanamalarım oldu ne kaötü günler geçirdim ama 21 haftalıkken kaybettm o yüzden pişman olma

canım bu risk geçmemiş midir . tamam yine dikkat ediyoruz, eşim zaten sürekli uyarıyor . tedbiren dikkat edelim diye. ama

bilmiyorum inşallah tehlike geçmiştir.

araştırırken eşim genelde şunu görmüş. leke ve kanamadan genelde kötü şeyler, 3 gün-5gün veya en geç 10 gün içinde allah korusun oluyormuş. kastettiğim şeyi anladınız. ağzıma bile almak istemiyorum ben.

çok şükür bizim 19 gün geçti. bu bayağı rahatlattı bizi ama rehavete de kapılmadık tabi. dinlenmeye devam allahın izniyle

ve ben 9 ay yatacam tekrar hamile kalırsam inşallah benm canm yok mu:5:

senin durumuna inan çok üzüldüm Allah yardıcınız olsun, size hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

canım ben öğretmenim çalışan biriyim. o yüzden zor olacak 12. haftaya kadar rapor almam. heyet raporu için uğraşacak eşim.

okulla da konuştu, 15 saat ders verecekler sadece. en azı bu zaten. nöbet vermeyecekler, snıf öğretmenliği vermeyecekler,kulüp vermeyecekler, inşallah heyet raporunda sorun olmaz bizim.

haftaya annesini de getireccek. aslında bugün getirecekti ama olmadı bu hafta. gelecek haftaya kaldı

Son düzenleme:
canım bu risk geçmemiş midir . tamam yine dikkat ediyoruz, eşim zaten sürekli uyarıyor . tedbiren dikkat edelim diye. ama

bilmiyorum inşallah tehlike geçmiştir.

araştırırken eşim genelde şunu görmüş. leke ve kanamadan genelde kötü şeyler, 3 gün-5gün veya en geç 10 gün içinde allah korusun oluyormuş. kastettiğim şeyi anladınız. ağzıma bile almak istemiyorum ben.

çok şükür bizim 19 gün geçti. bu bayağı rahatlattı bizi ama rehavete de kapılmadık tabi. dinlenmeye devam allahın izniyle

evet
inşallah geçmiştir ama bnm ikizlerde avuç içi kadar parça düşürdüm ve dedim yine gitti karnımı yumruklayasım gelmişti ondan öncede 3 tane 7 haftalık gitti bnm öyle kanamyla kan pıhtılaşma sorunun yok dimi ona bi baktır derm bide o bir hafta 10 günede inanmıyorm 1 ay kanamam oldu şakır şakır ve ben ilk 3 ayın içindeydm lavaboya giderken dualarla gidiyodum azaldı hadi arttı doktora 3 ayım böyle geçti düşmedi ama keşke 4 ay yattm 4 ay daha yataydm

evet
inşallah geçmiştir ama bnm ikizlerde avuç içi kadar parça düşürdüm ve dedim yine gitti karnımı yumruklayasım gelmişti ondan öncede 3 tane 7 haftalık gitti bnm öyle kanamyla kan pıhtılaşma sorunun yok dimi ona bi baktır derm bide o bir hafta 10 günede inanmıyorm 1 ay kanamam oldu şakır şakır ve ben ilk 3 ayın içindeydm lavaboya giderken dualarla gidiyodum azaldı hadi arttı doktora 3 ayım böyle geçti düşmedi ama keşke 4 ay yattm 4 ay daha yataydm

off çok acı olmuş.

canım ben ilk hamileliğimde 7 haftalık düşüğüm var.

şimdi clexane kan sulandırıcı sanırım, bu iğneyi hergün kullanıyorum.

ayrıca lekeden sonra 12. haftaya kadar, proluton iğne başlatıldı, 20 gün önce.

off çok acı olmuş.

canım ben ilk hamileliğimde 7 haftalık düşüğüm var.

şimdi clexane kan sulandırıcı sanırım, bu iğneyi hergün kullanıyorum.

ayrıca lekeden sonra 12. haftaya kadar, proluton iğne başlatıldı, 20 gün önce.

bende aynı ilaçları kullandım bide coraspirin kullandım igne hergün dü bnm ikiside kanma artınca coraspirini kesiyo azalınca baslatıyo öyle bir süreç geçirdim ama sonu iyi olmadı inş bu iyi olur bn bu ay donmuş bebişle devam edecem yola inş:17::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bende aynı ilaçları kullandım bide coraspirin kullandım igne hergün dü bnm ikiside kanma artınca coraspirini kesiyo azalınca baslatıyo öyle bir süreç geçirdim ama sonu iyi olmadı inş bu iyi olur bn bu ay donmuş bebişle devam edecem yola inş:17::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inşallah canım benim ya. hem de tüp bebek seninkisi.

çok şükür biz tüp bebek düşünürken doğal yoldan 2. defa hamile kaldım. sperm sayısı az çıkmıştı, 1mlde7milyon civarıydı eşmde. 1 ay sonra rabbim nasip etti hamile kaldım

ilk hamileliğim 8 ay civarı denemeyle oldu. o gitti çok üzüldüm, allaha hep şükrettik tabi.
düşükten dolayı 3 ay korunduk, 2 ayda hamilelikten dolayı geçti.
böylece 13 ay cıvarında zaman gitti.
1 yılda biz korunduk ilk başta.
toplamda 2.5 yıllık evliyiz canım işte. keşke hiç korunmasaydık diyoruz ama geçti bi kere o işler.
bilmiyorum belki de rabbim razı olmuyor böyle korunma, çocuk istememe mevzularına. belki de ağzımızdan şirke, küfre girecek sözler çıkıyor. hepsine tövbe ettik biz canım. senin böyle şeylerin varsa sizde tövbe edin,dua edin. rabbim nasip eder yeniden inşallah.
bide anne babalarınızdan gizlemeyin, eğer haberleri yoksa. onlar çok dua etsin, ana babanın duası çok makbul allah katında.

2.hamilelik de,sperm testinden 1 ay sonra, toplamda ise 6 aylık denemede oldu çok şükür.

Son düzenleme:
inşallah canım benim ya. hem de tüp bebek seninkisi.

çok şükür biz tüp bebek düşünürken doğal yoldan 2. defa hamile kaldım. sperm sayısı az çıkmıştı, 1mlde7milyon civarıydı eşmde. 1 ay sonra rabbim nasip etti hamile kaldım

ilk hamileliğim 8 ay civarı denemeyle oldu. o gitti çok üzüldüm, allaha hep şükrettik tabi.
düşükten dolayı 3 ay korunduk, 2 ayda hamilelikten dolayı geçti.
böylece 13 ay cıvarında zaman gitti.
1 yılda biz korunduk ilk başta.
toplamda 2.5 yıllık evliyiz canım işte. keşke hiç korunmasaydık diyoruz ama geçti bi kere o işler.
bilmiyorum belki de rabbim razı olmuyor böyle korunma, çocuk istememe mevzularına. belki de ağzımızdan şirke, küfre girecek sözler çıkıyor. hepsine tövbe ettik biz canım. senin böyle şeylerin varsa sizde tövbe edin,dua edin. rabbim nasip eder yeniden inşallah.
bide anne babalarınızdan gizlemeyin, eğer haberleri yoksa. onlar çok dua etsin, ana babanın duası çok makbul allah katında.

2.hamilelik de,sperm testinden 1 ay sonra, toplamda ise 6 aylık denemede oldu çok şükür.
ben iki kez kendiliginden bir kez aşılama bir kez tüp şimdide donmuşla devam ediyom inş bu son olur allah herkeze nasip etsn inş:49:

çok şükür kızlar benim 22 gündür lekem bişeyim yok.

kontrolde bugün 9+2 dedi doktor. kalp atışları hızla devam ediyor:) hareket ettiğini bile gördüm nasıl güzel bir duygu. çok şkür

pazartesi başlıyorum okula inşallah. 4 gün dersim var, toplam 18 saat vermişler. fazla ayakta kalmamaya dikkat edecem:)

3gün 4 saat, perşembe 6 saat dersim var. cuma boş, hayırlısı olsun :)

Back
X