Kesenin ve bebeğin çok erken gözükmesi

Prensannesi06_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
152
38
48
Kızlar merhaba. 6+3 günlük hamileyim. En başından beri doktor beni düşer beta yükselmez dedi 18 le başladım. Her testte doktor çok şaşırdı. Bugün yine kan verdim. Değerim 625 olmuş ve kese bebeği gördük. Bu kadar az değerle bebeği gören oldu mu aranızda. Kafam çok karıştı

Erken döllenme olmuştur canım biz keseyi görecez diye ne stres yaşamıştık 😂

Kızlar merhaba. 6+3 günlük hamileyim. En başından beri doktor beni düşer beta yükselmez dedi 18 le başladım. Her testte doktor çok şaşırdı. Bugün yine kan verdim. Değerim 625 olmuş ve kese bebeği gördük. Bu kadar az değerle bebeği gören oldu mu aranızda. Kafam çok karıştı
Beta hcg mi bilmiyorum ama 6+2 de ben bebeği görmüştüm

Beta hcg mi bilmiyorum ama 6+2 de ben bebeği görmüştüm
Birde bana beta hcg 1500 üstü gözüküyor demişti o geldi şimdi aklıma

Birde bana beta hcg 1500 üstü gözüküyor demişti o geldi şimdi aklıma
IMG_20200925_185148.webp

Deger 600 ise dediginiz gbi kese mumkun degil gorunmez ustune bide bebek gorduk diyosunz bence biyerde yanlislik var ya degeriniz yuksek yada gorunen sey bebek degil

BT değerini bilmem de Makineden makineye fark ediyor bence. İlk kızıma hamileyken 3 haftalıkken keseyi görmüştüm ben. hatta iki tane kese vardı ikiz demişlerdi. Biri büyümedi maalesef. daha önce de başka bir hastaneye gitmiştim testte çift çizgi görünce bebeğe baktırmak için. Ancak orada bir şey gözükmüyor demişlerdi.

BT değerini bilmem de Makineden makineye fark ediyor bence. İlk kızıma hamileyken 3 haftalıkken keseyi görmüştüm ben. hatta iki tane kese vardı ikiz demişlerdi. Biri büyümedi maalesef. daha önce de başka bir hastaneye gitmiştim testte çift çizgi görünce bebeğe baktırmak için. Ancak orada bir şey gözükmüyor demişlerdi.
Ama bu ultrason 6+2 miş ve çok uzakdan çekilmiş gibi belki anne karnındaki yağ veya karın katmanından vs olabılır gerçi 🤷🏻‍♀️

6+3te kalbi duymuştum ben. Hadi geç döllenme desek bu beta ile görünmesi bence de imkansız gibi. Ya makina yanlış ya doktor yanlış gördü

Back
X