- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
Kesesi biraz aşağı yerleşen sağlıkla kucağına alan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bir arkadaşımın plesantası düşüktü ama gayet sağlıklı bir şekilde normal doğum yaptıKesesi biraz aşağı yerleşen sağlıkla kucağına alan var mı
Kese aşağıda ve eş çocuğun önündeydi.9 ay boyunca kızımı kasıklarımda taşıdım.Karnım hiç büyümedi desem yeridir. İlk doğdugunda 2 kilodan az fazlacaydı ama şimdi 1,68 boyunda bir genç kız oldu maşallahKesesi biraz aşağı yerleşen sağlıkla kucağına alan var mı
MasAllah darısı bana olur ins daha önce 27 haftalık kaybim var bu süreçte neler yaptınız acabaKese aşağıda ve eş çocuğun önündeydi.9 ay boyunca kızımı kasıklarımda taşıdım.Karnım hiç büyümedi desem yeridir. İlk doğdugunda 2 kilodan az fazlacaydı ama şimdi 1,68 boyunda bir genç kız oldu maşallah
Ben 9 ay yattım.MasAllah darısı bana olur ins daha önce 27 haftalık kaybim var bu süreçte neler yaptınız acaba
Amin amin inşallah bende genelde dinleniyorum bi namaza bi yemeğe kalkıyorum daha önce 7 aylık ve 6bhaftalik kaybim var Rabbim bunu bize bağışlar insBen 9 ay yattım.
Eşimden Allah Razı Olsun. En Büyük destekcim O oldu bana.9 ay boyunca, yemek ve bulaş konusunda tek yardımcım o oldu.
1 ay ramazan'da eşim eve gelip, kahvaltılık, çorba gibi şeyler hazırladı.Akşam namazını kılıp yemeği öyle yerdi adamcağız.
Doktor bana ''yatacaksın hiç kalkmayacaksın'' Dediği için, evde olduğum müttetce genelde hep yattım. Çarşı Pazara pek çıkmadım.
45 kilo ile hamile kalıp,50 kilo ile doğuma girdim.
Sana tek tavsiyem ''Mümkün mertebe yat dinlen'' Büyük ihtimalle bebeğiniz, normal bebeklere göre zayıf doğacaktır. Sakın Korkmayın, çünkü maşaAllah çok hızlı kilo alıyorlar daha sonrasında
RABBİM Korktuklarımızdan EMİN Eylesin. Umduklarımıza da NAİL Eylesin Cümlemizi İnşaALLAH![]()
Kayıplarınız için bir sebep söylediler mi?Amin amin inşallah bende genelde dinleniyorum bi namaza bi yemeğe kalkıyorum daha önce 7 aylık ve 6bhaftalik kaybim var Rabbim bunu bize bağışlar ins
Plasenta ayrılması maalesef sebebi belli ins bu defa sağlıkla gelirKayıplarınız için bir sebep söylediler mi?
kızkardeşiminde 2 kaybı vardı ve tahlil sonucunda,kanda pıhtılaşma olduğu görüldü.Şimdi 1 oğlu 1 de kızıvar çok şükür Elhamdülillah.
RABBİM Sana'da hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
yengemin 3. hamileliği ve plesenta aşağıda yerleşmiş kanama oluyordu mudahale edildi düşük yapmadı ondan sonra doktora gitmedi 2 hafta sonra doğumu var . ama 4.kez hamile kalırsa hasta öyküsü tekrar eder ve bu kez anne için daha tehlikeli hal alır bu da bir gerçek.Kesesi biraz aşağı yerleşen sağlıkla kucağına alan var mı
Amin İnşaAllah sağ salim kucağına alırsın yavrunuPlasenta ayrılması maalesef sebebi belli ins bu defa sağlıkla gelir
Kesem asagidaydi 1 hafta sonra gittim normal yere çıkmıştı bu süreçte hep yattım su an oglum ayağımda:)kesem aşağıda ve rahmimin kalp şeklinde oldugundan şüpheleniliyor.. 10 gün sonra belli olacak henuz gebelik çok yeni.. inş düşmez ve sağlıklı şekilde doğum yaparım.. çok üzülüyorum bu duruma..
Allah bağışlasın darısı başıma.. inşallah benim durumum da düzelir..Kesem asagidaydi 1 hafta sonra gittim normal yere çıkmıştı bu süreçte hep yattım su an oglum ayağımda:)
Kesem asagidaydi 1 hafta sonra gittim normal yere çıkmıştı bu süreçte hep yattım su an oglum ayağımda:)
Ins :)Allah bağışlasın darısı başıma.. inşallah benim durumum da düzelir..
Allah bağışlasın darısı başıma inşallah.. moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.. haftaya güzel haberleri veririm inşallah☺