- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.350
- 53
- Konu Sahibi My Love You
Gelişimi kız gibi canım, Allah gönlüne göre versin inşallah9 haftalık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelişimi kız gibi canım, Allah gönlüne göre versin inşallah9 haftalık
Banada bakarmisinizTekrardan bakarmisin karından usg
Banada bakarmisinizBüyük görsele göre erkek, sol aşağıdaki görsele göre kızbaşka yok mu ?
Banada yorum yaparmisinizBuda karından
Biz biraz daha büyüdük bakarmısınız tekrardanGelişimi kız gibi canım, Allah gönlüne göre versin inşallah![]()
Ultrason çok kötü canım. Yerleşim yeri erkek ama kıza benzettim yapı olarak, hissiyatım da kızBiz biraz daha büyüdük bakarmısınız tekrardan
Bugün çekildi 14 hafta bitti burada neye benziyor doktor d3ri birşey bakalm siz n3 diyeceksinizUltrason çok kötü canım. Yerleşim yeri erkek ama kıza benzettim yapı olarak, hissiyatım da kızsiz ne hissediyorsunuz? Ve doktor hiç mi tahmin yapmadı
Baya büyümüş maşallah, hiçbir fikrim yok maalesefBugün çekildi 14 hafta bitti burada neye benziyor doktor d3ri birşey bakalm siz n3 diyeceksiniz
Baya büyümüş maşallah, hiçbir fikrim yok maalesefalın yapısı vs net belli olsaydı yapardım bir tahmin, ama yine illa bir tahmin istiyorsan kız diyorum, 14te bile netleşmemişse kız yani
doktor ne dedi ?
Erkek dedi kessin doktorBaya büyümüş maşallah, hiçbir fikrim yok maalesefalın yapısı vs net belli olsaydı yapardım bir tahmin, ama yine illa bir tahmin istiyorsan kız diyorum, 14te bile netleşmemişse kız yani
doktor ne dedi ?
Sağlıkla ve gönlünce olsun inşallahErkek dedi kessin doktor