Evet karından çok teşekkür ederimKarından ultrasonsa eğer kız olabilir
Rica ederim bende şu an 7+1 deyimEvet karından çok teşekkür ederim
Bende erkek diye düşünüyorum . Hayırlısı olsunErkek diye tahmin ediyorum
Hayırlı olsun size de tabi öğrenince yazarım inşallahRica ederim bende şu an 7+1 deyim
Cinsiyeti belli olunca buraya da yazın merak ettim
Kalp atışlarını gördüm ama doktor 12. Haftaya kadar dinletmiyorHayırlı olsun size de tabi öğrenince yazarım inşallahkalp atışlarını duydunuz mu
Merhabalar kese şekli ile cinsiyetin bir alakası var mı gerçekten? Burada birçok yorum gördüm ama tahmin edebilen var mı?
Cinsiyeti önemli olduğu için sormuyorum. Acaba gerçekten böyle bir şey var mı diye merak ediyorum.
7+2 deyiz. Doktor cihazı oynattığı zaman sanki yeri de değişiyor gibi.
Benim de ultrason fotoğrafina bakarak tahmin edebilirmsnz acaba kese sekline gore çok merak ediyorumErkek diye tahmin ediyorum
Kız gibiBenim de ultrason fotoğrafina bakarak tahmin edebilirmsnz acaba kese sekline gore çok merak ediyorum
Ben ilk gebeliğim de çin takvimine göre cinsiyet öğrenmiştim ilk ve doktorun söyledi ile uydu yıllardır var buMerhabalar kese şekli ile cinsiyetin bir alakası var mı gerçekten? Burada birçok yorum gördüm ama tahmin edebilen var mı?
Cinsiyeti önemli olduğu için sormuyorum. Acaba gerçekten böyle bir şey var mı diye merak ediyorum.
7+2 deyiz. Doktor cihazı oynattığı zaman sanki yeri de değişiyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?