- 6 Ekim 2022
- 6
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi nurazracann
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır vajinal ultrasonKarindan ultrasonsa kiz diyorum
ne farkı var ki? benim ikisinde de solumda duruyorduKarindan ultrasonsa kiz diyorum
Karindan ultrasonda solda gozukuyorsa karninizda normalde sagda demek cunku. Aynalaniyormus gibi tersi.ne farkı var ki? benim ikisinde de solumda duruyordu
Cinsiyeti ne oluyor peki ? Benimde 8 haftalıkken karından bakıldı bebek kesenin solundaydı.Karindan ultrasonda solda gozukuyorsa karninizda normalde sagda demek cunku. Aynalaniyormus gibi tersi.
Karindan soldaysa erkek sagdayse kiz denirCinsiyeti ne oluyor peki ? Benimde 8 haftalıkken karından bakıldı bebek kesenin solundaydı.
Canım kusura bakma bakarak söyleme şansın varmı rica etsem ? 8 haftalıkken karından bakılmıştı.Karindan soldaysa erkek sagdayse kiz denir
Erkek gibi duruyir ama keseniz yuvarlakimsi ileriki haftalarda tekrar atin kizda olabilirCanım kusura bakma bakarak söyleme şansın varmı rica etsem ? 8 haftalıkken karından bakılmıştı. Eki Görüntüle 3144588
Tamam teşekkür ederimErkek gibi duruyir ama keseniz yuvarlakimsi ileriki haftalarda tekrar atin kizda olabilir
Benim hem vajinal hemde karından ultrasonda solda duruyor.Karindan ultrasonda solda gozukuyorsa karninizda normalde sagda demek cunku. Aynalaniyormus gibi tersi.
Canım bu sabah kontrolüm vardı. 10+4 deyim. Karından bakıldı. Bakabilir misin tekrar sana zahmet.Erkek gibi duruyir ama keseniz yuvarlakimsi ileriki haftalarda tekrar atin kizda olabilir
8+5 karından ultrason bakarmisinizKarindan ultrasonsa kiz diyorum
Kiz gbi8+5 karından ultrason bakarmisiniz
Beni icinde cinsiyet tahmini yaparmisi iz karindan
Cnm benimde karnından ultrasonla solumdan bakıldı ama bebişim sağda konumlaniyorKarindan