Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh inşallah çok istiyorum kızım olsun bi tane oğlum var bi tane de kızım olsa çok güzel olurKız bebek![]()
Allah razı olsun rabbim tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı hak görsün rabbim hep rabbimden sağlıklısını istemişimdir ama gönlüm de kızdan yanaRamzi teorisine göre kız gibi sağlıkla gelsin yavrunuz![]()
Haber ver sonuclaninca ben %80 oran veriyorum amaAhhh inşallah çok istiyorum kızım olsun bi tane oğlum var bi tane de kızım olsa çok güzel olur![]()
Tabi ki haber veririmHaber ver sonuclaninca ben %80 oran veriyorum ama![]()
İnşallah sağlıklı bir kızında olur çok sevindim dr cinsiyetini söyleyince banada haber verirsen sevinirimmAhhh inşallah çok istiyorum kızım olsun bi tane oğlum var bi tane de kızım olsa çok güzel olur![]()
Tabi ki veririmİnşallah sağlıklı bir kızında olur çok sevindim dr cinsiyetini söyleyince banada haber verirsen sevinirimm![]()
Ederim tabiki sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah yavrunuzTabi ki veririmdua edin
Amin Allah razı olsunEderim tabiki sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah yavrunuz![]()
Maşallah eğer karın ulrasonuysa erkek gibi geldi bana hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin AllahMerhaba benim ultrasonu da yorumlayabilir misiniz rica etsem9+1. Herkesin evladı sağlıkla gelsin insallah.
Ne demek sonucucnuz çıkınca yazarsanız sevinirimm :)Vajinalçok teşekkür ederim
Bizede yorum yaparmısınız rica etsem şimdiden çok teşekkür ederim 8 hafta 3 günlukHaber ver sonuclaninca ben %80 oran veriyorum ama![]()
Bizide yorumlarmısınız acaba şimdiden çok teşekkür ediyorum 8+3 günlük normalde 9 hafta ama 3 gün geç döllenme olmus dedi doktorMaşallah eğer karın ulrasonuysa erkek gibi geldi bana hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah![]()
Vajinalse kız
![]()
Erkek kese yapisiBizede yorum yaparmısınız rica etsem şimdiden çok teşekkür ederim 8 hafta 3 günluk![]()
Teşekkür ederimErkek kese yapisi![]()