- 14 Haziran 2023
- 33
- 9
- 1
- 26
- Konu Sahibi gunessulti
-
ErkejKızlar benim keseme gore cinsiyet tahmini yaprar mısınız?8+6 haftalık hamileyim.Bu konu hakkinda birkaç bişey duyunca merak ettim
Nerden anliyosun canı. Bazıları kesen yuvarlak gibi kıza benziyor dedi de
Keseyle alakası yok oğlum da yuvarlaktı ama pipisi varNerden anliyosun canı. Bazıları kesen yuvarlak gibi kıza benziyor dedi de
Teşekkür ederim kuzum. Bi tane kizim var bide oglum olsun istiyorumKeseyle alakası yok oğlum da yuvarlaktı ama pipisi varplesanta solda o yüzden erkek
Yaa bebek solda olunca erkek sag olunca kiz mi oluyor bende 12 haftalik hamileyim acaba ultrosonu atsam bakabilirmisinizKeseyle alakası yok oğlum da yuvarlaktı ama pipisi varplesanta solda o yüzden erkek
Ay beni de yorumlar mısınız? 8.hafta
Sizce bunun cinsiyeti nedir? 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonda belli olacak. Karından çekildiKeseyle alakası yok oğlum da yuvarlaktı ama pipisi varplesanta solda o yüzden erkek
Cinsiyeti belli oldu mu?Kızlar benim keseme gore cinsiyet tahmini yaprar mısınız?8+6 haftalık hamileyim.Bu konu hakkinda birkaç bişey duyunca merak ettimEki Görüntüle 3261446
Soldaysa kiz derlee hepKeseyle alakası yok oğlum da yuvarlaktı ama pipisi varplesanta solda o yüzden erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?