- 1 Ekim 2023
- 328
- 630
- 23
- Konu Sahibi AKHENATONun KIZI
Sevgili anneler ve anne adayları; 6+3 haftalık keseden cinsiyet tahmininizi ve ya kalbinize ilk doğanı yazar mısınız ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah Allah canım keseden nasıl tahmin olsun 20 yıldır çocuğu olmayanlar insanlar var küfre giriyorsunuz gerçektenSevgili anneler ve anne adayları; 6+3 haftalık keseden cinsiyet tahmininizi ve ya kalbinize ilk doğanı yazar mısınız ?Eki Görüntüle 3322175
Tahmin edenler var kusura bakma da sanane? Zorla tahmin et diye tepene ne mi bindik? Ne alaka küfre girmek? kendin de ayrı konu açıp sormuşsun cinsiyeti ne diye, arkadaşım iyi misin sen ?Allah Allah canım keseden nasıl tahmin olsun 20 yıldır çocuğu olmayanlar insanlar var küfre giriyorsunuz gerçekten
Yorumun için teşekkür ederimKız hissettim
Burada çoğu anne adayı soruyor söylüyorlar birbirlerine, ben gidip çeyiz dizmedim hoş :) kusura bakmayın da abartmayın yani :)Keseden tahmin diye bir şey uydurmaya başladı kk üyeleri. Bebeğin duruşundan olanı bi derece anlıyorum da kese nedir arkadaş ya. Benim doktorum bebeğin duruşundan bile cinsiyet tahmini olmayacağını söylemişti ki benimki de tutmamıştı. Bırakın şöyle saçma şeyleri zaten öğreneceksiniz önünde sonunda. Ne olacak hemen gidip çocuğa oda takımı mı alacaksınız? Ben ilk üç ay tek çöp almadım Allah göstermesin bir sorun olursa bakıp üzülmeyeyim diye.
Burada söyleyenler çok afedersiniz bir tarafından uyduruyor. %50 şansı var zaten.Burada çoğu anne adayı soruyor söylüyorlar birbirlerine, ben gidip çeyiz dizmedim hoş :) kusura bakmayın da abartmayın yani :)
Benim iki oğlumda da keseden tahmin tutmuştu, eski zaman insanları misali zaten 50 50 olasılık var, illa aaa evet yüzde yüz böyle demiyoruz. Sormak isteyen sorar, istemeyen sormaz. Sevgiler.Burada söyleyenler çok afedersiniz bir tarafından uyduruyor. %50 şansı var zaten.
Kese ve yerlesim kiza benziyor saglikla gelsin
Teşekkür ediyorum canım sevgilerKese ve yerlesim kiza benziyor saglikla gelsin
Küfre girdiğini nerden çıkartıyorsunuz . Heves etmiş ve sormuş abartmayın. İmtihanı herkesin farklıdır sabredip Allahtan istemeli (inşallah tez vakitte de nasip olur) henüz vakti gelmediysede sabrına devam etmeli. Doğacak bebeğin cinsiyetini istemekte bunun gibidir istemeli sabretmeli nasip olursa hamd edip olmaz ise Allah en iyisini bilir diyerek tevekkül etmeli. Bu sınırların dışına çıkmak isyana girer isyanda devam ettikçe kalp katılaşır ve sonrası da küfre kadar gider Allah muhafaza eylesin hepimizi bundan . Evlad hasreti nasıl bir kor ateşse 3 4 5 aynı cinsiyette evlada sahip olup diğer cinsiyette evladın yokluguda içten derin bir hasret oluşturur fıtratımız bu hep olmayanı istemek olur veya olmaz sabredeceğiz arkasındaki hayrın ne olduğunu bilmesekte.Allah Allah canım keseden nasıl tahmin olsun 20 yıldır çocuğu olmayanlar insanlar var küfre giriyorsunuz gerçekten
Hayır kendisi de sormuş konu açmış 9 haftalık hamileyken, oğlum olsun çok istiyorum diye. Cinsiyet tahmininde bulunun diye. 6 haftalıkken küfre giriyor 9 haftalıkken girmiyor demekki, tövbe estağfurullah yaa. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Neyse. Anlayışlı yorumunuz için teşekkür ediyorumKüfre girdiğini nerden çıkartıyorsunuz . Heves etmiş ve sormuş abartmayın. İmtihanı herkesin farklıdır sabredip Allahtan istemeli (inşallah tez vakitte de nasip olur) henüz vakti gelmediysede sabrına devam etmeli. Doğacak bebeğin cinsiyetini istemekte bunun gibidir istemeli sabretmeli nasip olursa hamd edip olmaz ise Allah en iyisini bilir diyerek tevekkül etmeli. Bu sınırların dışına çıkmak isyana girer isyanda devam ettikçe kalp katılaşır ve sonrası da küfre kadar gider Allah muhafaza eylesin hepimizi bundan . Evlad hasreti nasıl bir kor ateşse 3 4 5 aynı cinsiyette evlada sahip olup diğer cinsiyette evladın yokluguda içten derin bir hasret oluşturur fıtratımız bu hep olmayanı istemek olur veya olmaz sabredeceğiz arkasındaki hayrın ne olduğunu bilmesekte.
Ne alaka ya. Küfür ne alaka. Hey Allahım. Bı konuda açılmış birsürü başlık var. Kız da heves etmiş sormuş.Allah Allah canım keseden nasıl tahmin olsun 20 yıldır çocuğu olmayanlar insanlar var küfre giriyorsunuz gerçekten
Sormayın demedim. Bir cinsiyet olsa ona üzülecek misiniz hayır o zaman şu kadarcık heyecanın tadını çıkarın.Benim iki oğlumda da keseden tahmin tutmuştu, eski zaman insanları misali zaten 50 50 olasılık var, illa aaa evet yüzde yüz böyle demiyoruz. Sormak isteyen sorar, istemeyen sormaz. Sevgiler.
İşte ben zaten tadını çıkarıyorum, böyle tahminler almak ve hemcinslerimle hasbihâl etmek te benim tadını çıkardığım bir yöntem, kendimceSormayın demedim. Bir cinsiyet olsa ona üzülecek misiniz hayır o zaman şu kadarcık heyecanın tadını çıkarın.
Keseden cok anlamıyorum ama kız gibi hissettimSevgili anneler ve anne adayları; 6+3 haftalık keseden cinsiyet tahmininizi ve ya kalbinize ilk doğanı yazar mısınız ?Eki Görüntüle 3322175
Çok teşekkür ederim, sağlıkla kucağınıza alın inşallahKeseden cok anlamıyorum ama kız gibi hissettimben de 9 haftalık hamileyim cok merak ediyorum bakalım ne olacak
![]()
Kese mi benim ki iyi bak istersenTahmin edenler var kusura bakma da sanane? Zorla tahmin et diye tepene ne mi bindik? Ne alaka küfre girmek? kendin de ayrı konu açıp sormuşsun cinsiyeti ne diye, arkadaşım iyi misin sen ?