- 18 Kasım 2019
- 5.578
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.080
- 198
Aa öylemi hatırlamıyorum kusura bakmayınSadece kese varkende sormuştum size o zamanda erkek demiştiniz. Neye göre yorum yapıyorsunuz acaba![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa öylemi hatırlamıyorum kusura bakmayınSadece kese varkende sormuştum size o zamanda erkek demiştiniz. Neye göre yorum yapıyorsunuz acaba![]()
Kayıplarınız için çok üzüldüm Allah size dayanma gücü, geride kalan evladınıza hayırlı uzun bir ömür nasip etsin Rabbim. Yorumunuz için çok teşekkür ederim belirtilerim de biraz erkek yönünde ama bakalımAa öylemi hatırlamıyorum kusura bakmayınbenim üç erkek oldu ikisi kayıp birine Allah uzun ömür versin ellerinden öper o yüzden onlara kıyasla tahmin ediyorum
Amin Allah razı olsun inşallah gönlünüzde olan sağlıkla olur bizimkiler tahmin tabi doktor söyler yakında 11 haftada belli oldu benim hep erkekler erken gösteriyor tecrübeli bir hekimse kordonla pipi karışmıyor yanılma yaşanmıyorKayıplarınız için çok üzüldüm Allah size dayanma gücü, geride kalan evladınıza hayırlı uzun bir ömür nasip etsin Rabbim. Yorumunuz için çok teşekkür ederim belirtilerim de biraz erkek yönünde ama bakalım![]()
Hiçbir şey hissetmiyorum desemAmin Allah razı olsun inşallah gönlünüzde olan sağlıkla olur bizimkiler tahmin tabi doktor söyler yakında 11 haftada belli oldu benim hep erkekler erken gösteriyor tecrübeli bir hekimse kordonla pipi karışmıyor yanılma yaşanmıyoranneler hisseder zaten mutlaka seninde içinden geçiyordur
Banada tahmin yapa bilirmisiniz lutfenGünaydın canım genellikle tahminlerim doğru çıkar hep. Ark özellikle sorar hep de doğru çıktı bence kızın olacak
Lütfen benimkinede bakarmisinGünaydın canım genellikle tahminlerim doğru çıkar hep. Ark özellikle sorar hep de doğru çıktı bence kızın olacak
O zaman bana da bakar mısınnnnGünaydın canım genellikle tahminlerim doğru çıkar hep. Ark özellikle sorar hep de doğru çıktı bence kızın olacak
Merhaba canım benimde yorumlar misin 6+4Günaydın canım genellikle tahminlerim doğru çıkar hep. Ark özellikle sorar hep de doğru çıktı bence kızın olacak
Bana da bakar mısın aceba??Ben keseye göre bişey diyemem. Anlamam onlardan benim ki sadece his ama kese yuvarlaksa kız armut gibi ise erkek derlerdi. Benim mesele oğlum var karnım armut gibiydi büyüktü kesem de armut gibi baktım az önce
Kimse mi yok anlayan ya ilk bebiş meraktan soruyorum hepHaftamız 6+2. Keseye göre cinsiyetten anlayan var mı![]()
Kız senın prensesin cunkı yuvarlak armut seklı erkektirKızlar ultrason fotosu 7+5 e ait keseye göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?![]()
bize de bakar mısınız 7 haftalık. Vajinal ultrasonGünaydın canım genellikle tahminlerim doğru çıkar hep. Ark özellikle sorar hep de doğru çıktı bence kızın olacak