Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotograf at bakalım bebeğimMerhaba kizlaarr henüz çok yeni hamileyim keseye göre tahmin ediliyor diye biliyorum sağlıkli olması en önemlisi tabiki ama insan merak ediyo keseye göre sizce bebeğim ne olcak lütfen tahminlerinizi yazarmisiniz![]()
Fotograf at bakalım bebeğim
Fotograf at bakalım bebeğim
Sağda erkek solda kiz derler ama senin ki sağda gibi sankiYükledim sanıyorum yüklenmemiş hemen bidaha deniyorumEki Görüntüle 3309550
Evet sağda duruyo sanırımSağda erkek solda kiz derler ama senin ki sağda gibi sanki
Valla hiç belli olmaz ama bence böyle şeylere takılma sağlıklı gelsin de gerisi önemli değil. Rabbım sağ saglim kucağına almayı nasip etsin darısı basimizaEvet sağda duruyo sanırım![]()
Allah herkese hayrlı sağlıkli evlat nasip etsin tabiki sağlıklı olmask herşeyden cokk önemli eşim 5 erkek kardeş olduğu için kız şansım yok gibi zatenValla hiç belli olmaz ama bence böyle şeylere takılma sağlıklı gelsin de gerisi önemli değil. Rabbım sağ saglim kucağına almayı nasip etsin darısı basimiza![]()
Oooh masallah erkek genide önemli tabi oglus hayırlı olsun djdjdmd 3 ay sonra yaz burayaAllah herkese hayrlı sağlıkli evlat nasip etsin tabiki sağlıklı olmask herşeyden cokk önemli eşim 5 erkek kardeş olduğu için kız şansım yok gibi zaten![]()
Oooh masallah erkek genide önemli tabi oglus hayırlı olsun djdjdmd 3 ay sonra yaz buraya
Allah herkese hayrlı sağlıkli evlat nasip etsin tabiki sağlıklı olmask herşeyden cokk önemli eşim 5 erkek kardeş olduğu için kız şansım yok gibi zaten![]()
Oooh masallah erkek genide önemli tabi oglus hayırlı olsun djdjdmd 3 ay sonra yaz buraya
Aminnnvalla öyle görünüyo bu halde kız olması büyük şans olur eşimde bende kız çok istiyoruz ama sağlıklı olsunda Allah isteyen herkese nasip etsin insaAllahh canım benim
![]()
Merhaba cinsiyeti nedir bebeğinizin10 hafta 3 gunluk hamileyim ultrason fotografima gore cinsiyet tahmini yapanlar varmi lutfen bakarmisiniz cok merak ediyorum![]()