Keseye göre tahmin edebilir misiniz🥰

nisaaannn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2023
18
1
1
28
Merhaba kizlaarr henüz çok yeni hamileyim keseye göre tahmin ediliyor diye biliyorum sağlıkli olması en önemlisi tabiki ama insan merak ediyo keseye göre sizce bebeğim ne olcak lütfen tahminlerinizi yazarmisiniz

Merhaba kizlaarr henüz çok yeni hamileyim keseye göre tahmin ediliyor diye biliyorum sağlıkli olması en önemlisi tabiki ama insan merak ediyo keseye göre sizce bebeğim ne olcak lütfen tahminlerinizi yazarmisiniz
Fotograf at bakalım bebeğim

Valla hiç belli olmaz ama bence böyle şeylere takılma sağlıklı gelsin de gerisi önemli değil. Rabbım sağ saglim kucağına almayı nasip etsin darısı basimiza
Allah herkese hayrlı sağlıkli evlat nasip etsin tabiki sağlıklı olmask herşeyden cokk önemli eşim 5 erkek kardeş olduğu için kız şansım yok gibi zaten

Allah herkese hayrlı sağlıkli evlat nasip etsin tabiki sağlıklı olmask herşeyden cokk önemli eşim 5 erkek kardeş olduğu için kız şansım yok gibi zaten
Oooh masallah erkek genide önemli tabi oglus hayırlı olsun djdjdmd 3 ay sonra yaz buraya

Oooh masallah erkek genide önemli tabi oglus hayırlı olsun djdjdmd 3 ay sonra yaz buraya
valla öyle görünüyo bu halde kız olması büyük şans olur eşimde bende kız çok istiyoruz ama sağlıklı olsunda Allah isteyen herkese nasip etsin insaAllahh canım benim

10 hafta 3 gunluk hamileyim ultrason fotografima gore cinsiyet tahmini yapanlar varmi lutfen bakarmisiniz cok merak ediyorum

Eklentiler

• IMG-20231006-WA0003.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 36
Banada bakar mısınız kızlar karından ultrason

Eklentiler

• IMG_3725.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…