Keseye kan dolmasi

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.374
11.988
498
İstanbul
kizlar ne haldeyim. İki gun once pembe leke gormustum cok korkmustum doktorum progestana baslatmisti bu aksam siddetli bir kanama gecirdim apar topar acile gittik kendi doktorum yoktu tabiki doktor alttan muayene etti keseyi ve yolk saci goruyorum kesenin icinde bir minik nokta var onun bebek olma ihtimali de var ama kesenin icinde kanama var bu kanama su an bizi yaniltiyor bir kac gun beklemekten baska care yok dedi.

İgne yapti, progestani uce cikart aspirin icme bir sure dedi. Simdilikbeklemekrenbaska care yok dedi...

Kizlar daha 5 haftalik anca bebegim. Kesesinde kanama olan ve sonra bebegina kavusan varmi aranizda nolur cok kotuyum

gecmis olsin canim.keske daha once gitseydin ya.kanamam devam ediyo mu.igne iyi gelir insallah ya icini ferah tut

Canim benim kese ici kanamayi ben cokk yasadim. Doguma kadar progestan igne ve ilac kullandim. Korkma.. Allahiz izniyle hic bisey olmaz. Suan kizim 2.5 yasinda :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Canim benim kese ici kanamayi ben cokk yasadim. Doguma kadar progestan igne ve ilac kullandim. Korkma.. Allahiz izniyle hic bisey olmaz. Suan kizim 2.5 yasinda :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Ciddi misin? Nasil umut oldun anlatamam ... allahim insallah bende hayirlisiyla sonuclar alirim. Progestani gunde uc tane icicem simdi iki gun sonra bir igne daha yapilacak. Rabbim insallah kalp ayisini duymayi da nasip eder. Cok sagol canimbenim allahrazi olsun

Allah hepimizden razi olsun canim. Insallah cabucak gecer. Ben 9ay kanama yasamis biri olarak soyluyorum. Ben kizimdan umidimi kesmistim ama Allah onu bana bagisladi. Zor bi durum ama bebecigin hep seninle kalacak insallah:) stres yapma hic. Alah gonlune gore versn canim:)

Rabbim insallah bana da seninki gibi mucize bir evlat nasip eder. Dua edin ne olur baskasinin ettigi dua encok kabul olurmus

Canım korkma ve sakin ol. Yaşadığım yerde bir arkadaşım da böyle bir şeyden bahsetmişti. O zamanlar anlamamıştım ama şimdi hamile olunca yaşadığı süreci daha iyi anladım. Kendisi şuan üçüncü çocuğuna hamile ve sorunlar yaşadığı bebeğini de dünyaya getirdi. Tabii ki her bünye farklı ama senin içinde neden iyisi olmasın : ) beklemek çok zor biliyorum ama kendini yormadan, dinlenerek, bekle. Dua et, her şey iyi olacak inşallah.

Doktor hic umutlu konusmadi, ama ben inanilmaz umutluyum, hele burda yazanlardan sonra, bu duruma ragmen bebegi kucagina alma ihtimali var ya minicik te olsa, benim icin yeterli.... insallah hersey yolunda gider, insallah bende hayirlisiyla bu kez bebegimi kucagima alirim.

Kasiklarimda hala o adet sancisina benzer sanci var, sanki bebegim anne ben burdayim buyuyorummsen merak etme diyor bana.... rabbim ne olur bu yavrumun da acisini gosterme bana...

Hepinize tesekkur ederim cok iyi geliyor boyle hikayelerinokumak

Amin.

Doktorlar genellikle en kötü ihtimali söylerler bir aksilik durumunda. Amaçları, anne adayını en kötüye hazırlamak olabilir. Sana da bu yüzden negatif konuşmuş büyük ihtimalle.

Birkaç gün sonra senden güzel bir haber gelecek, ben inanıyorum buna. Umutla bekliyoruz : )

İnsallah canim allah razi olsun hepinizden size mutlu haberler verebilmeyi nasil cok istiyorum bilemezsin rabbim hepimizin meleklerini gorusun

Cok sukur kesedeki kanamayo atlattik, tekrar lekelenmem bile olmadi dogru durust hamdolsun... cinsiyetimizi de ogrendik pipili bir sipa geliyormus:)

14. Haftayi doldurmak uzereyiz progestani biraktirdi doktorum artik. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebek bekleyen herkese... dualariniz icin allah hepinizden razi olsun kizlar iyi ki varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…