Keseyi Beta Hcg kan değeri kaç iken gördünüz?

damlahanim22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
297
102
18
27
Merhaba hanımlar. Başlıkta da bellirttiğim üzere kesenizi kaç haftalıkken, Beta Hcg değeriniz kaç iken gördünüz? 🥰😇

Merhabalar ben keseyi 4+4ken ilk vajinal ultrasonda gördüm.. 3336 beta hcg iken daha sonra karından ultrasonda 5+6 da gördüm bebeğimi keseyi çok olmasa da kalp atışını Allaha şükür.. 🤲🏻😇 Siz?

Merhabalar ben keseyi 4+4ken ilk vajinal ultrasonda gördüm.. 3336 beta hcg iken daha sonra karından ultrasonda 5+6 da gördüm bebeğimi keseyi çok olmasa da kalp atışını Allaha şükür.. 🤲🏻😇 Siz?
Ben henüz görmedim. 5 haftalık gebeyim. Kan değerim 2 gün önce 317 idi. Ne güzel allahım sağlıkla kavuştursun🥰

Canım 5 haftalıksan o kadar az beta çıkmaması lazım. Benim 5 haftalıkken 1380 di seninkisi çok az dış gebelik veya kimyasal gebelik olma ihtimali olabilir üzülerek söylüyorum ama bence hemen doktora gitmelisin. Bı doktor görmeli.

Ben henüz görmedim. 5 haftalık gebeyim. Kan değerim 2 gün önce 317 idi. Ne güzel allahım sağlıkla kavuştursun🥰
Güzel düşünün rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻 😍 bi bakmışsın bebeğini görürsün belli olmaz 5+6 da doktora gidebilirsin benim ki gibi

Canım 5 haftalıksan o kadar az beta çıkmaması lazım. Benim 5 haftalıkken 1380 di seninkisi çok az dış gebelik veya kimyasal gebelik olma ihtimali olabilir üzülerek söylüyorum ama bence hemen doktora gitmelisin. Bı doktor görmeli.
Kuzu benim geç döllenme yeni gebelik ben kan vermeyeli baya oldu bugün vereceğim. Benim kan değerim 1 günde 2 katı olarak yükseliyordu

Benim geç dollenme olmasına rağmen 5 haftalıkken 1380 di siz 5 haftalıkken 317 diyorsunuz anlamadım ben

Kızlar bende 15 gün önce catlatma iğnesi oldum. Bugün kan verdim 15. Gün 59 çıktı betam. İyi mi sizce nasil

Back
X