- 28 Nisan 2021
- 297
- 102
- 18
- 27
- Konu Sahibi damlahanim22
Merhaba hanımlar. Başlıkta da bellirttiğim üzere kesenizi kaç haftalıkken, Beta Hcg değeriniz kaç iken gördünüz? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben henüz görmedim. 5 haftalık gebeyim. Kan değerim 2 gün önce 317 idi. Ne güzel allahım sağlıkla kavuştursunMerhabalar ben keseyi 4+4ken ilk vajinal ultrasonda gördüm.. 3336 beta hcg iken daha sonra karından ultrasonda 5+6 da gördüm bebeğimi keseyi çok olmasa da kalp atışını Allaha şükür..Siz?
Benimde geç döllenme sanırım inşaAllah benimde görükür. Ne zaman gitmem gerek hastaneye karar veremedim. Şuan 5 haftalıkBenimkisi geç döllenme olduğu için 5 haftalıkken göründü canım beta da 1380 di
Güzel düşünün rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBen henüz görmedim. 5 haftalık gebeyim. Kan değerim 2 gün önce 317 idi. Ne güzel allahım sağlıkla kavuştursun![]()
Kuzu benim geç döllenme yeni gebelik ben kan vermeyeli baya oldu bugün vereceğim. Benim kan değerim 1 günde 2 katı olarak yükseliyorduCanım 5 haftalıksan o kadar az beta çıkmaması lazım. Benim 5 haftalıkken 1380 di seninkisi çok az dış gebelik veya kimyasal gebelik olma ihtimali olabilir üzülerek söylüyorum ama bence hemen doktora gitmelisin. Bı doktor görmeli.
Öyle yapacam bugün kan vermeyi düşünüyorum benGüzel düşünün rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin![]()
bi bakmışsın bebeğini görürsün belli olmaz 5+6 da doktora gidebilirsin benim ki gibi
Size özelden kan değerini atsam bakar mısınız? 4 haftalık benim 5 değilmiş kusura bakmaBenim geç dollenme olmasına rağmen 5 haftalıkken 1380 di siz 5 haftalıkken 317 diyorsunuz anlamadım ben
Bence çok iyi hayırlı olsun annesiKızlar bende 15 gün önce catlatma iğnesi oldum. Bugün kan verdim 15. Gün 59 çıktı betam. İyi mi sizce nasil
İnşallah canım doktor yarın çağırdı yanına niye çağırdı onu da anlamadım. Ultrasyonda görünmez herhaldeBence çok iyi hayırlı olsun annesi2 günde bir kan verin mutlaka
![]()
Kontrol amaçlı çağırmıştırİnşallah canım doktor yarın çağırdı yanına niye çağırdı onu da anlamadım. Ultrasyonda görünmez herhalde