• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keseyi gördü bebek oluşmamış dedi

birrmoka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2025
39
12
3
25
Doktor keseyi gördü ama daha bebek oluşmamış haftaya tekrar gel dedi 5 haftalık gibi duruyor dedi boş gebelik falan olabilir mi anlamadım ya kan tahlili ve idrar tahlili de istedi yaptırdım folik asit kullanmaya devam et dedi ama bebek oluşmamış daha demesi kafama takıldı

Olabilir canım henüz erken olabilir, ben 5+5te bebeği gördüm 6+5te kalp atışını duydum🧿😍 yolk kesesi oluşmuş vs bir şey dedi mi birde karından mı bakıldı?
Doktor keseyi gördü ama daha bebek oluşmamış haftaya tekrar gel dedi 5 haftalık gibi duruyor dedi boş gebelik falan olabilir mi anlamadım ya kan tahlili ve idrar tahlili de istedi yaptırdım folik asit kullanmaya devam et dedi ama bebek oluşmamış daha demesi kafama takıldı

Olabilir canım henüz erken olabilir, ben 5+5te bebeği gördüm 6+5te kalp atışını duydum🧿😍 yolk kesesi oluşmuş vs bir şey dedi mi birde karından mı bakıldı?
Karından baktı canım yolk gibi bir şey demedi ama kese oluşmuş görüyorum dedi banada gösterdi ama bebek oluşmamış daha göremeyiz şimdi dedi

canım endişe yapma benım de kese olusmus yolksaç olusmus dedi fakat daha bebek yok 10 yada 14 gün sonra kalbi duyarız öyle gel dedi. inşallah sağlıkla alırız kucagımıza

Karından baktı canım yolk gibi bir şey demedi ama kese oluşmuş görüyorum dedi banada gösterdi ama bebek oluşmamış daha göremeyiz şimdi dedi
Evet canım ileriki haftalarda mutlaka göreceksindir inşallah🙏🏻 normal yani erken henüz çünkü

Daha göremeyiz demiş. 2-3 hafta sonra görülecektir bebek. 4-5 hafta civarı kese görülür. 6-7 hafta civarı bebek oluşur. Henüz görülmek için çok küçük. O kesenin içerisinde gelişiyor.

5. haftada karından kese görmeniz bile çok güzel. Sağlıkla ilerler inşallah, bir dahakine bebeği de kalp atışını da görürsünüz :KK39:

Öncelikle sakin olun.Daha çok yeni hamileşğiniz görünmeyebilir.ben de ilk gittiğimde görünmedi sadece kese vardı.sonraki gittiğimde oluşmuştu.

Back
X