Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor keseyi gördü ama daha bebek oluşmamış haftaya tekrar gel dedi 5 haftalık gibi duruyor dedi boş gebelik falan olabilir mi anlamadım ya kan tahlili ve idrar tahlili de istedi yaptırdım folik asit kullanmaya devam et dedi ama bebek oluşmamış daha demesi kafama takıldı
Karından baktı canım yolk gibi bir şey demedi ama kese oluşmuş görüyorum dedi banada gösterdi ama bebek oluşmamış daha göremeyiz şimdi dediOlabilir canım henüz erken olabilir, ben 5+5te bebeği gördüm 6+5te kalp atışını duydumyolk kesesi oluşmuş vs bir şey dedi mi birde karından mı bakıldı?
canım endişe yapma benım de kese olusmus yolksaç olusmus dedi fakat daha bebek yok 10 yada 14 gün sonra kalbi duyarız öyle gel dedi. inşallah sağlıkla alırız kucagımızaDoktor keseyi gördü ama daha bebek oluşmamış haftaya tekrar gel dedi 5 haftalık gibi duruyor dedi boş gebelik falan olabilir mi anlamadım ya kan tahlili ve idrar tahlili de istedi yaptırdım folik asit kullanmaya devam et dedi ama bebek oluşmamış daha demesi kafama takıldı
Evet canım ileriki haftalarda mutlaka göreceksindir inşallahKarından baktı canım yolk gibi bir şey demedi ama kese oluşmuş görüyorum dedi banada gösterdi ama bebek oluşmamış daha göremeyiz şimdi dedi
Ay çok teşekkür ederim rahatlattınız benicanım endişe yapma benım de kese olusmus yolksaç olusmus dedi fakat daha bebek yok 10 yada 14 gün sonra kalbi duyarız öyle gel dedi. inşallah sağlıkla alırız kucagımıza
Çok teşekkür ederim canım içim rahatladıEvet canım ileriki haftalarda mutlaka göreceksindir inşallahnormal yani erken henüz çünkü
yani bende ilk gittiğim de kese bile yoktu keseye benzer bişey var dedi 10 gün sonra gittiğimde gördü düşünAy çok teşekkür ederim rahatlattınız beni![]()
Daha göremeyiz demiş. 2-3 hafta sonra görülecektir bebek. 4-5 hafta civarı kese görülür. 6-7 hafta civarı bebek oluşur. Henüz görülmek için çok küçük. O kesenin içerisinde gelişiyor.Karından baktı canım yolk gibi bir şey demedi ama kese oluşmuş görüyorum dedi banada gösterdi ama bebek oluşmamış daha göremeyiz şimdi dedi
Güzelce kahvaltını aksatma, yumurta, avokado, kabak çekirdeği falan ye mutlaka bol bol dua et canımÇok teşekkür ederim canım içim rahatladı![]()
Öncelikle sakin olun.Daha çok yeni hamileşğiniz görünmeyebilir.ben de ilk gittiğimde görünmedi sadece kese vardı.sonraki gittiğimde oluşmuştu.Doktor keseyi gördü ama daha bebek oluşmamış haftaya tekrar gel dedi 5 haftalık gibi duruyor dedi boş gebelik falan olabilir mi anlamadım ya kan tahlili ve idrar tahlili de istedi yaptırdım folik asit kullanmaya devam et dedi ama bebek oluşmamış daha demesi kafama takıldı
Kahvaltımı aynı dediğin gibi yapıyorum canım cok sağ ol haberdar edicem siziGüzelce kahvaltını aksatma, yumurta, avokado, kabak çekirdeği falan ye mutlaka bol bol dua et canımbizi de haberdar et durumdan
inşallah çok güzel haberler alacaksın
![]()