Keseyi gördük ama........

xBettyx

Sabırla bekliyorum.....
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
1.264
10
358
48
Konya
kızlar bugün dr a gittim keseyi görmek için çok şükür gördük de ama 6 haftalık olması gerekirken 4 haftalık görünüyor korkuyorum acaba gelişimi durmuş olabilir mi? Böyle bir durum yaşayan var mı? bu bebeğimi kaybetmek istemiyorum yardım edin ltf......

canım hiç bilgim yok ama inşallah öyle bişe olmaz.. mucizen bu senin yaaa peki beta değerlerin nasıl?

canım korkma lütfen içini ferah tut.. sen kendini teselli etki çevrendekilerde ayakta kalsın..

korkuyorum sanırım bu da beni terkedecek bhcg de olması gerekenden düşük çıktı

tebrıkler..
içini ferah tut hersey yoluna gırer.
benım de ılk kontrolumde dr 3-4 haftalık dedı kese vardı henuz.o zamn gerıden gelıyordu.10 gun sonra gel demıstı.daha sonra gıttıgımızde 6+4 oldugumuzu ogrendım.hem embrıyoyu gorduk hemde kalp atısını duymustum.satımla uyumluydu.ben hıc acaba neden onemlı bırseymı var bos gebelıkmı dıye ınanın 1 kere bıle aklımdan gecırmedım hıc olasılık bıle vermedım.
lutfen moralınızı o dusuncelerle bozmayın.

betty ya aklına kötü şeyler getirmee belki geç tutunmuştur canım ya.. hayır o mucize bebek olacakkk allahın iznii ile hiç korkma sen

canımm üzülme bende en son 10 haziranda adet görmüştüm o tarihe göre 1.5 aylık olması lazım doktorum bugün 4 hafta 6 günlük normal dedi tüp bebektede aynıdır heralde ya bidaha gittinde bakarsın haftasına yetişir bebişin üzülmee :olmaz:

inş. dediğiniz gibi olur ama benim hiç ümidim kalmadı sanırım bu sefer de bebeğim beni terketti

canım sen böyle stres yaptıkca bebişin üzülüyo tabiki ferah ol bitanem bence boşuna stres yapıyosun bebişinle uyuyacağınız gezeceğiniz yemek yiyeceğiniz günleri düşün bitanem

xbetty öncelikle tebrikler...

benim de ilk muaynemde gerideydi. sonra kısa sürede mevcut haftasını ve gününü geçtiğini göreceksin sen de canım. bu normal bir durum, ayrıca normal olmasa doktorun zaten söylerdi. boşyere kendini üzme. allah tamamına erdirsin.

keşke söylediğiniz gibi olsaydı ama bhcg yaptırdım ve değer düşmüş maalesef bebeğim beni terketti öğrendiğimden beri ağlıyorum ama sonuç değişmeyecek

betty cok üzüldüm ben kk üye degilken temmuz basinda bebegimi kaybettim seni o zaman okudum o kadar cok sevinmistimki senin kaybin beni de cok üzdü lütfen güclü olmaya calis umarim hersey yoluna girer sevgiler

Back
X