Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bugün dr a gittim keseyi görmek için çok şükür gördük de ama 6 haftalık olması gerekirken 4 haftalık görünüyor korkuyorum acaba gelişimi durmuş olabilir mi? Böyle bir durum yaşayan var mı? bu bebeğimi kaybetmek istemiyorum yardım edin ltf......
canımm üzülme bende en son 10 haziranda adet görmüştüm o tarihe göre 1.5 aylık olması lazım doktorum bugün 4 hafta 6 günlük normal dedi tüp bebektede aynıdır heralde ya bidaha gittinde bakarsın haftasına yetişir bebişin üzülmee lmaz:
canım sen böyle stres yaptıkca bebişin üzülüyo tabiki ferah ol bitanem bence boşuna stres yapıyosun bebişinle uyuyacağınız gezeceğiniz yemek yiyeceğiniz günleri düşün bitanem
benim de ilk muaynemde gerideydi. sonra kısa sürede mevcut haftasını ve gününü geçtiğini göreceksin sen de canım. bu normal bir durum, ayrıca normal olmasa doktorun zaten söylerdi. boşyere kendini üzme. allah tamamına erdirsin.
betty cok üzüldüm ben kk üye degilken temmuz basinda bebegimi kaybettim seni o zaman okudum o kadar cok sevinmistimki senin kaybin beni de cok üzdü lütfen güclü olmaya calis umarim hersey yoluna girer sevgiler