Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah6+1 de gördüm ben hem kese hem kalp atışını dinledik
Hmm o halde benim henüz erken. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin5. Haftada gördüm.
Doğum yaptım teşekkürler.inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınızHmm o halde benim henüz erken. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Ben aldımAllah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Son adet tarihine göre mi 4 yoksa şüpheli ilişkiden sonra mı 4 canım ?Güzel Anne adaylarım merhabalar, dün idrar testiyle adetime 2 gün kala gebe olduğumu öğrendim. Yarın kan testine gideceğim. Tahminimce 4 haftalık. Sizler keseyi ne zaman görmüştünüz?
Hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza alın inşallah5+3 gördüm keseyi henüz bebeği görmedim çarşamba günü 7 +2 olacağım inşallah görürüm
Son adet tarihime göre kuzumSon adet tarihine göre mi 4 yoksa şüpheli ilişkiden sonra mı 4 canım ?
Ya çok garip geliyor bana öyle canım:) yani son adetten sonra 5 veya 6 hafta geçse kese gözüküyor mu ilişkiden 16 17 gün geçmiş olsa bile yaniSon adet tarihime göre kuzum
Gülüm 5 haftalık olunca ilişkiden 21 gün geçmiş oluyor. Gebelik nedense son adet tarihine göre sayılıyor nedenini ben de hiç anlamıyorum. Aslında resmen iki haftalık bebeye dört haftalık diyorlarYa çok garip geliyor bana öyle canım:) yani son adetten sonra 5 veya 6 hafta geçse kese gözüküyor mu ilişkiden 16 17 gün geçmiş olsa bile yani
Evet ilginç :) ve buna rağmen kesenin gözükmesi de ilginç :)Gülüm 5 haftalık olunca ilişkiden 21 gün geçmiş oluyor. Gebelik nedense son adet tarihine göre sayılıyor nedenini ben de hiç anlamıyorum. Aslında resmen iki haftalık bebeye dört haftalık diyorlar![]()
Evet kesinlikle öyle. Ama ben dünden beridir adetten önce test yaptığım için pişmanlık duyuyorum. Daha önce kimyasal gebeliğim oldu adet 8 gün sonra söküldü adetle atıldı. Bu kez de aynı olursa kötü olcam çok pişman oldum adetten önce test yaptığım için. Keşke 7 gün geçmesini bekleseydimEvet ilginç :) ve buna rağmen kesenin gözükmesi de ilginç :)
ALLAH ım hayırlısını versin, umarım sağlıkla size tutunur bebişiniz iyi düşünün iyi olsun inşallahEvet kesinlikle öyle. Ama ben dünden beridir adetten önce test yaptığım için pişmanlık duyuyorum. Daha önce kimyasal gebeliğim oldu adet 8 gün sonra söküldü adetle atıldı. Bu kez de aynı olursa kötü olcam çok pişman oldum adetten önce test yaptığım için. Keşke 7 gün geçmesini bekleseydimbugün kan testine gideceğim evet hamile diyecek biliyorum ama iki gün sonra tekrar gel yükselmeye bakalım diyecek yükselmeyi düşerse kimyasal olacak ve ben yine yıkılacağım. O yüzden bu stresleri çekmemek adına keşke beklesem yapmasam daha iyi olacaktı. İnşallah bebeğim benimle kalır
![]()
İnşallah ya çok teşekkür ederimALLAH ım hayırlısını versin, umarım sağlıkla size tutunur bebişiniz iyi düşünün iyi olsun inşallah![]()