Keseyi kaçıncı haftada gördünüz?

mero15

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2022
223
58
13
31
Güzel Anne adaylarım merhabalar, dün idrar testiyle adetime 2 gün kala gebe olduğumu öğrendim. Yarın kan testine gideceğim. Tahminimce 4 haftalık. Sizler keseyi ne zaman görmüştünüz?

6+1 de gördüm ben hem kese hem kalp atışını dinledik

5+3 gördüm keseyi henüz bebeği görmedim çarşamba günü 7 +2 olacağım inşallah görürüm

Güzel Anne adaylarım merhabalar, dün idrar testiyle adetime 2 gün kala gebe olduğumu öğrendim. Yarın kan testine gideceğim. Tahminimce 4 haftalık. Sizler keseyi ne zaman görmüştünüz?
Son adet tarihine göre mi 4 yoksa şüpheli ilişkiden sonra mı 4 canım ?

Son adet tarihime göre kuzum
Ya çok garip geliyor bana öyle canım:) yani son adetten sonra 5 veya 6 hafta geçse kese gözüküyor mu ilişkiden 16 17 gün geçmiş olsa bile yani

Ya çok garip geliyor bana öyle canım:) yani son adetten sonra 5 veya 6 hafta geçse kese gözüküyor mu ilişkiden 16 17 gün geçmiş olsa bile yani
Gülüm 5 haftalık olunca ilişkiden 21 gün geçmiş oluyor. Gebelik nedense son adet tarihine göre sayılıyor nedenini ben de hiç anlamıyorum. Aslında resmen iki haftalık bebeye dört haftalık diyorlar

Gülüm 5 haftalık olunca ilişkiden 21 gün geçmiş oluyor. Gebelik nedense son adet tarihine göre sayılıyor nedenini ben de hiç anlamıyorum. Aslında resmen iki haftalık bebeye dört haftalık diyorlar
Evet ilginç :) ve buna rağmen kesenin gözükmesi de ilginç :)

Evet ilginç :) ve buna rağmen kesenin gözükmesi de ilginç :)
Evet kesinlikle öyle. Ama ben dünden beridir adetten önce test yaptığım için pişmanlık duyuyorum. Daha önce kimyasal gebeliğim oldu adet 8 gün sonra söküldü adetle atıldı. Bu kez de aynı olursa kötü olcam çok pişman oldum adetten önce test yaptığım için. Keşke 7 gün geçmesini bekleseydim bugün kan testine gideceğim evet hamile diyecek biliyorum ama iki gün sonra tekrar gel yükselmeye bakalım diyecek yükselmeyi düşerse kimyasal olacak ve ben yine yıkılacağım. O yüzden bu stresleri çekmemek adına keşke beklesem yapmasam daha iyi olacaktı. İnşallah bebeğim benimle kalır

ALLAH ım hayırlısını versin, umarım sağlıkla size tutunur bebişiniz iyi düşünün iyi olsun inşallah

5+6 da keseyi gördüm 7+6 da bebeği görüp kalp atışını dinledim öncesinde görmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…