Keseyi Kaçıncı haftada gördünüz ? :)

Evlimutlu16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2015
19
13
3
32
Ben 5 haftalık olmama rağmen pazartesi kesem görünmedi Perşembe beta 496,6 Pazartesi 2879,13 bugün doktor kontrolüm var 5+2 olarak İnşallah kesem görünür :(

Ben 5 haftalık olmama rağmen pazartesi kesem görünmedi Perşembe beta 496,6 Pazartesi 2879,13 bugün doktor kontrolüm var 5+2 olarak İnşallah kesem görünür :KK43:
Hiç stres yapma ben 5+5 te gördüm keseyi küçücüktü daha bugünde inşallah kalp atışlarını duymaya gidicez rabbim herkese hayırlısını versin

kızlar beta hcg değerim 5400 olmasına rağmen kesem görünmedi dr yarina randevu verdi acaba dis gebelikmi bu kadar yüksek değerde görünmemesi normal mi

Ben 5.haftada gördüm boştu 6 da içinde embriyo gözüktü inşallah kalp atışlarını duyarız

6.hafta hem keseyi gordum hem kalp atislarini duydum.İkincisi supriz oldu.Hcg degerim kacti bilmiyorum.

Ben ilk gebeligimde kese görününce ohh demiştim tamam kese göründü.. bir hafta sonra gittik kalp atisini duymaya ama maalesef olmadı.. kese cok guzel ilerledigi halde bebek gelişmedi ve gebeligim sonlandırıldı. Bu gebeligimde ne bhcg baktırdım ne de hemen doktora gittim. Bhcg baktirinca bu sefer ikiye katladi mi stresi oluyor kese görünümce kalp atisi var mi aceba stresi.. 6+1de gittim ben bu sefer hem kese hem kalp atisi göründü.. gebelik cok ilginc bi sürec son ana kadar ne olacagi hic belli degil.. rahat olmak en güzeli canim.. ben ilkinde cok kafama takmıştım. Bunda cok rahatim inan ki.. Allah büyük o bebek nasibimizde varsa tutunuyor canlaniyor nasibimizde yoksa birsey sebep oluyor ve olmuyor.. olumlu düşün hep. Ben elimi karnimi koyup dua ediyorum surekli

Back
X