Keseyi ne zaman gördünüüz

meltemalan1

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2019
26
21
18
27
7 aralıkta Adet günümde kan testim 620,58 çıktı bugün dr keseyi göremedi 2 veya 3 gün sonra görünür bebekte 2 haftaya görünür dedi ne zaman gördünüz acaba bugünkü betahcg daha çıkmadı bekliyorum

Yakınmış tarihlerimiz değerlerimiz bende aynı durumdayım perşembe gideceğim canım doktora. 3000lerde falan gözükür dediler

6 haftada gördüm ama son adet tarihi tam tarihi yansıtmaz her zaman. Geç hamile kalmış olabilirsiniz. Korkmayın yani.

7 aralıkta Adet günümde kan testim 620,58 çıktı bugün dr keseyi göremedi 2 veya 3 gün sonra görünür bebekte 2 haftaya görünür dedi ne zaman gördünüz acaba bugünkü betahcg daha çıkmadı bekliyorum
6+5 de gördüm keseyi bebeği ve kalp atışını..ama sanırım erkrn dollemeymis benimki..

8. Haftada vajinal muayene ile mi kalp atışı duyuluyor :)
Hayır karından ultrason ile 😊
Aslında 6.haftada bile karın ultrasonu ile kalp atışını izledik pıt pıt atıyordu hatta ekrana atışın ritim frekansı bile çıktı ama ses duyulmadı. Haftaya inşallah 😊

Bugün gördüm bende 12.0cm kese haftaya çağırdı inşallah bebegimide gorurum❤

Merhabalar Beklenen adet tarihim 6 Aralık idi 4 Aralık’ta kan verdim 77 çıktı. Adet gününden 3 gün sonra tekrar kan verdim 611 çıktı. Doktorum haftaya gel utrasyonda görelim dedi. Kasım 8 de adet olmuştum 4+5 oluyo galiba. Sizede hayırlı olsun

Back
X