Keseyi ne zaman gördünüüz

5+4 deyim 12 gün sonra dedi doktorum ultrasonla görmek adına :) aşırı heyecanla bekliyorum bende ya

@Meleginmutluminikleratoly Anladım canım adete göre 5+2 çıkıyo bendede inşallah hayırlısıyla cuma günü görürüz

Aynı gün kontrole gittik sanırim bende 10 Aralıkta muayene oldjm ve keseyi gördük çok şükür. Adet tarihine göre 5+2'ymiş benimde:))
19 unda tekrar kontrolümüz var

5+2 de keseyi gordum arkadaslar. 6+4te yani bugün karindan ultrason ile hem kalp atisini izledik hemde duyduk şükürler olsun. Darısı bu anı bekleyen herkesin başına. Duygulanip tutamadim gozyasimi.

6 Haftalıkken sadece vajinal ultrasonda gördük. 8. haftada hem keseyi gördük hem kalp atışını duyduk.

Alttan muayne icin düşük riski var diyorlar benim doktorum da tavsiye etmediği icin bekliyoruz ama bana göre biz tamamız. Geliyor inşallah minik meleğim leblebi gibi . kasigimda hissediyorum sertleşti alt karnim baya ya😊

Alttan muayne icin düşük riski var diyorlar benim doktorum da tavsiye etmediği icin bekliyoruz ama bana göre biz tamamız. Geliyor inşallah minik meleğim leblebi gibi . kasigimda hissediyorum sertleşti alt karnim baya ya😊
Sağlıkla gelsin. 😊 Benim doktorum da aksine alttan muayenenin hiçbir sorun yaratmayacağını söylüyor. İlginç.

Back
X