- Konu Sahibi meltemalan1
5+4 deyim 12 gün sonra dedi doktorum ultrasonla görmek adına :) aşırı heyecanla bekliyorum bende ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@Meleginmutluminikleratoly Anladım canım adete göre 5+2 çıkıyo bendede inşallah hayırlısıyla cuma günü görürüz
Merhaba karından bakmıştı, hiç alttan muayene etmedi5 haftalıkken keseyi görenler karından mı alttan mi baktırdı acaba?
Karından mı vajinal ultrasonla mı göründü?5 haftalıkken keseyi gördük, şimdi kalp atışlarını duymak için bekliyoruz Allah’ın izniyle![]()
Pardon ikinci mesajını görmemişim :)Merhaba karından bakmıştı, hiç alttan muayene etmedi
Sağlıkla gelsin.Alttan muayne icin düşük riski var diyorlar benim doktorum da tavsiye etmediği icin bekliyoruz ama bana göre biz tamamız. Geliyor inşallah minik meleğim leblebi gibi . kasigimda hissediyorum sertleşti alt karnim baya ya❤
Demekki doktora göre değişiyor canımSağlıkla gelsin.Benim doktorum da aksine alttan muayenenin hiçbir sorun yaratmayacağını söylüyor. İlginç.