Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 6. Gününde idrarda gördüm pozitif dokuzuncu günü pazartesi randevu aldim acaba görünür muGecikmenin 5. gününde keseyi gördük canım
Bende 6. Gününde idrarda gördüm pozitif dokuzuncu günü pazartesi randevu aldim acaba görünür mu
Ya teşekkür ederim kanda baktirmadim hiç ister mi acabaGörünür tabi :) inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Çok teşekkür ederimKeseyi görünce istememisti benim doktorum. 1 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi
Bende pazartesi gidicem gecikmenin 9 günü6 haftalıkken gördüm ama daha önce dr a gitmemistim
Çok teşekkür ederim inşallahInşallah görürsünüz siz de, sağlıkla kucağınıza alın insallah
5 haftalıkken kese görülmüştüKızlar kaç gün gecikmede kese görüldü
Adetim tam düzenli değildi ama 35 günü de gecmiyordu gebeliği som adetime göre mi hesaplamaliyim5 haftalıkken kese görülmüştü
Son adetinizin ilk günü baz alınır.Adetim tam düzenli değildi ama 35 günü de gecmiyordu gebeliği som adetime göre mi hesaplamaliyim
O zaman 6. Haftaya girdimSon adetinizin ilk günü baz alınır.
O zaman kesede görünür büyük ihtimalleO zaman 6. Haftaya girdim
Benim yarın tam 6. Hafta oluyor belkide. Kramplariniz olmusmuydu ben kendimi yordum diye mi acaba.O zaman kesede görünür büyük ihtimalleBen 6+3 te kalp atışınıda duymuştum
bu sorunun cvbini bende bekliyorumBenim yarın tam 6. Hafta oluyor belkide. Kramplariniz olmusmuydu ben kendimi yordum diye mi acaba.
Benim kuyruk sokumu ağrım çok olmuştu ama başka sebeplerden herkesin aynı olmuyorBenim yarın tam 6. Hafta oluyor belkide. Kramplariniz olmusmuydu ben kendimi yordum diye mi acaba.