micro ile 5+2 hamileyim. blast embriyo ile hamile kaldım.11.gün sonucum 180.02 ydi.13.gün 548 e çıkınca bidaha test yapmadık.bu gün kese görmeye gittik.ama çok küçük bişey göründü . dr. çok erken dedi.haftaya bakalım dedi. ama 1 hafta nasıl geçer
sizler ne zaman gördünüz keselerinizi.
micro ile 5+2 hamileyim. blast embriyo ile hamile kaldım.11.gün sonucum 180.02 ydi.13.gün 548 e çıkınca bidaha test yapmadık.bu gün kese görmeye gittik.ama çok küçük bişey göründü . dr. çok erken dedi.haftaya bakalım dedi. ama 1 hafta nasıl geçer
sizler ne zaman gördünüz keselerinizi.
hayırlı olsun canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.vajinal usgmi yoksa karındanmı.benim vajinalde 4+6 kese göründü bebek yoktu.5+6 da bebeğimide gördüm.ama karından bakıldıysa sana görememen normal.
merhaba arkadaşım, bende aynı dertten müzdarip bekliom. benm de blast embriyo transfer edildi. 9. gün 126, 11.gün 284, 12.gün 421çıktı doktorum pazartesi son kez yaptır dedi kese içinde bayramdan sonra görünür dedi ama ben çok heyecanlıyım bi aksilik çıkmasından çok korkuom. deneyimli arkadaşlar bizi rahatlatırsa çok ii olacak
vajinal usg ile mi yoksa abdominal mi bakıldı...vajinal usg ile daha erken yani öbürüne göre 1 hafta erken görünür ...bhcg değeri 1000 olmadan kese görünmez...hepinize maşallah....tebrikler...
benim ilk betahcg 271 çıkmıştı 1 hafta sonra tekrar yaptrdık 14 bin küsüratlardaydı 6. haftamızda kesemizi görmeye gittik karından ultrasyonla baktılar iki kesemizde görünüyodu ikizdi bebişlerimmm... seninki belki vajinadan bakılırsa görünebilir henüz çok küçüktür canımm
canım vajinal baktı.benin test tarihim 17.ağustostu. erken baktık.görünmeyebilir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?