• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keseyi Ne Zaman Gördünüz?

amiral

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
181
9
118
İstanbul
micro ile 5+2 hamileyim. blast embriyo ile hamile kaldım.11.gün sonucum 180.02 ydi.13.gün 548 e çıkınca bidaha test yapmadık.bu gün kese görmeye gittik.ama çok küçük bişey göründü . dr. çok erken dedi.haftaya bakalım dedi. ama 1 hafta nasıl geçer:(
sizler ne zaman gördünüz keselerinizi.

micro ile 5+2 hamileyim. blast embriyo ile hamile kaldım.11.gün sonucum 180.02 ydi.13.gün 548 e çıkınca bidaha test yapmadık.bu gün kese görmeye gittik.ama çok küçük bişey göründü . dr. çok erken dedi.haftaya bakalım dedi. ama 1 hafta nasıl geçer:(

hayırlı olsun canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.vajinal usgmi yoksa karındanmı.benim vajinalde 4+6 kese göründü bebek yoktu.5+6 da bebeğimide gördüm.ama karından bakıldıysa sana görememen normal.

merhaba arkadaşım, bende aynı dertten müzdarip bekliom. benm de blast embriyo transfer edildi. 9. gün 126, 11.gün 284, 12.gün 421:nazar: çıktı doktorum pazartesi son kez yaptır dedi kese içinde bayramdan sonra görünür dedi ama ben çok heyecanlıyım bi aksilik çıkmasından çok korkuom. deneyimli arkadaşlar bizi rahatlatırsa çok ii olacak

vajinal usg ile mi yoksa abdominal mi bakıldı...vajinal usg ile daha erken yani öbürüne göre 1 hafta erken görünür ...bhcg değeri 1000 olmadan kese görünmez...hepinize maşallah....tebrikler...

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım,sağlıkla kucağına alırsın İnşallah..ben 5+5 de görmüştüm keseleri,vajinal bakmıştı.önce normal baktı ve hiçbirşey göremedi.hatta ben hemen ağlamaya başlamıştım kesin dış gebelik diye(niyeyse öyle bir korkum vardı),birde vajinal bakalım demişti doktorum ve bir baktık iki minik kesecik alt alta:)..bir hafta sonrada bebekleri ve kalp taşılarını gördük..canım ne 1 haftalar geçecek daha,lütfen telaş yapma..

hayırlı olsun canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.vajinal usgmi yoksa karındanmı.benim vajinalde 4+6 kese göründü bebek yoktu.5+6 da bebeğimide gördüm.ama karından bakıldıysa sana görememen normal.

canım vajinal baktı.benin test tarihim 17.ağustostu. erken baktık.görünmeyebilir dedi.

merhaba arkadaşım, bende aynı dertten müzdarip bekliom. benm de blast embriyo transfer edildi. 9. gün 126, 11.gün 284, 12.gün 421:nazar: çıktı doktorum pazartesi son kez yaptır dedi kese içinde bayramdan sonra görünür dedi ama ben çok heyecanlıyım bi aksilik çıkmasından çok korkuom. deneyimli arkadaşlar bizi rahatlatırsa çok ii olacak

canım senin test gün ne zamandı. test gününden kaç gün sonra görmeye gitmiş oldun. gebelik haftan ne oluyor bu durumda

benim test tarihim 17 ağustostu

nasıl geçecek bu bayram bilmiyorum :(

vajinal usg ile mi yoksa abdominal mi bakıldı...vajinal usg ile daha erken yani öbürüne göre 1 hafta erken görünür ...bhcg değeri 1000 olmadan kese görünmez...hepinize maşallah....tebrikler...

vajinal baktı. göremeyince bhcg yapıldı tekrar değer 5650 çıktı.aslında çok küçük bişey gördü. ama çok küçük.normalde bu bhcg ile daha net görünmeliydi

benim ilk betahcg 271 çıkmıştı 1 hafta sonra tekrar yaptrdık 14 bin küsüratlardaydı 6. haftamızda kesemizi görmeye gittik karından ultrasyonla baktılar iki kesemizde görünüyodu ikizdi bebişlerimmm... seninki belki vajinadan bakılırsa görünebilir henüz çok küçüktür canımm

benim ilk betahcg 271 çıkmıştı 1 hafta sonra tekrar yaptrdık 14 bin küsüratlardaydı 6. haftamızda kesemizi görmeye gittik karından ultrasyonla baktılar iki kesemizde görünüyodu ikizdi bebişlerimmm... seninki belki vajinadan bakılırsa görünebilir henüz çok küçüktür canımm

vajinadan bakıldı zaten.. ama çok küçük bişey gördüler... :(

canım vajinal baktı.benin test tarihim 17.ağustostu. erken baktık.görünmeyebilir dedi.

canım erken baktık demiş işte doktorun.küçükte olsa bişey görmüş sıkma canını.benim ilk kese görüldüğünde baya büyüktü kese ve içinde bebek yoktu.o günde kendi doktorum yoktu başka biri bakmıştı.gerizekalı fazla sevinme boş kese olabilir dedi bana.en azından yolk sac görünmeliydi dedi.ve muhtemelen doğru söylüyor görünmeliydi ama kendisi göremedi.boş yere benim canımı sıktı 1 hafta nasıl geçti sana anlatamam.belki senin doktorunda görememiştir.usg nin iyi bir alet olup olmamasıda çok önemli.bhcg çok güzel ilerlemiş.dış gebelik olamaz artık inş.boşdada bu kadar artmıyor.şimdiye geri düşüşe geçmiş olması lazımdı.sen içini ferah tut.inş bebeğin seninledir.doktoruna güvenmiyorsan usg si eskiyse daha iyi bir yere git istersen.

cnm bnmkide 5. gün embriyosuydu 12. gün degerim 844 dü .5+6 da gittim bnde ilk kontrole cok sükür keseyide kalp atısınıda bebegide gordüm ama bnm degerm yüksekti telas yapma o kadar hızlı büyüyolarki haftaya sende bnm gibi hepsini görürsün bu arada alttan bakıldı bnmkine

arkadaşlar hepinize teşekkürler.Malesefki 28 ağustos pazar akşamı sancılandım ve hastaneye gittik.İç kanama başlamıştı.dış gebelikmiş. metotreksat yaptılar.O gece hastanede kaldık. Sürekli kan değerlerim gözlendi.Ameliyata gerek kalmadan şu an için atlattım görünüyor.

Lütfen dikkat edin.Dış gebelik içimizde bir bomba ve ben 5.kez yaşadım. 2 s tüp bebekte ,3 ü normal. Kese 1500 den sonra görünüyor.Sakın ihmal etmesin kimse..Tüplerim kapalı olduğu için bu sefer hiç ihtimal vermemiştik. Ama malesef :(

Back
X