Keseyi ne zman görmeye gittiniz

Bn

Ya ben biraz erken öğrendim beklenen regl 30 aralık sat 29 kkasimdi bu cuma değil diğer cumaya gitsem görünür mu
Ben de regl den 1 hafta önce öğrendim. Bence bekleyin ben dayanamadım gittim. Rahimde kalınlaşma, var. 5 Hafta gel bakalım demişti doktor. Adet gecikmesinden 1 hafta sonra falan gidin keseyi görürsünüz inşallah.

Bn

Ya ben biraz erken öğrendim beklenen regl 30 aralık sat 29 kkasimdi bu cuma değil diğer cumaya gitsem görünür mu
Gebelik hesabı son adetinizin başladığı ilk günden sayarak hesaplanır. 5,5-6 hafta arasında göründüğünü biliyorum. Yani 35-40 günlük hamilelik sanırım yeterli olur ama geç döllenmede durum Farklı olabilir. Sanırım sizin öyle bi durumunuz yok. Adetten önce öğrendiğinize göre

Ben kasımda kimyasal gebelik gecirdm. Kanama 7 gün falan sürdü. Sonra hemen peşinden hamile kalmış olmam lazım ki testler pozitifti beta hcg de yüksekti baya Dr gittim 4 hafta 2 günlük bebis dedi ve normal karından ultrasonla gördü keseyi. Suan 6 haftalik önümuzdeki hafta kalp atisi dinlemeye gidicem.

Benim yine kimyasal oldu neden niçin bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…