Keseyi ne zman görmeye gittiniz

Bn

Ya ben biraz erken öğrendim beklenen regl 30 aralık sat 29 kkasimdi bu cuma değil diğer cumaya gitsem görünür mu
Ben de regl den 1 hafta önce öğrendim. Bence bekleyin ben dayanamadım gittim. Rahimde kalınlaşma, var. 5 Hafta gel bakalım demişti doktor. Adet gecikmesinden 1 hafta sonra falan gidin keseyi görürsünüz inşallah. 🤲🏻

Bn

Ya ben biraz erken öğrendim beklenen regl 30 aralık sat 29 kkasimdi bu cuma değil diğer cumaya gitsem görünür mu
Gebelik hesabı son adetinizin başladığı ilk günden sayarak hesaplanır. 5,5-6 hafta arasında göründüğünü biliyorum. Yani 35-40 günlük hamilelik sanırım yeterli olur ama geç döllenmede durum Farklı olabilir. Sanırım sizin öyle bi durumunuz yok. Adetten önce öğrendiğinize göre🌺

Ben kasımda kimyasal gebelik gecirdm. Kanama 7 gün falan sürdü. Sonra hemen peşinden hamile kalmış olmam lazım ki testler pozitifti beta hcg de yüksekti baya Dr gittim 4 hafta 2 günlük bebis dedi ve normal karından ultrasonla gördü keseyi. Suan 6 haftalik önümuzdeki hafta kalp atisi dinlemeye gidicem.

Ben kasımda kimyasal gebelik gecirdm. Kanama 7 gün falan sürdü. Sonra hemen peşinden hamile kalmış olmam lazım ki testler pozitifti beta hcg de yüksekti baya Dr gittim 4 hafta 2 günlük bebis dedi ve normal karından ultrasonla gördü keseyi. Suan 6 haftalik önümuzdeki hafta kalp atisi dinlemeye gidicem.
Benim yine kimyasal oldu neden niçin bilmiyorum

Back
X