Keseyi neden göremedim?

mrymsaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Arkadaşlar merhaba 1 hafta öncesinde kan testi yaptırdım beta hcg 163 çıktı bugün kadın doğuma gittim doktor keseyi göremediğini söyledi bu normal mi siz kaçıncı haftanızda gördünüz?ayrıca eve geldiğimde tekrar bi test yaptım net bir şekilde pozitif çıktı yardımcı olur musunuz çok mu erken gittim sizce doktora

Eklentiler

• IMG_8037.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 68
Hcg 1500-2000 civarina geldiginde kese gorulebilir hale geliyor. Belki biraz erken gitmis olabilirsiniz. Bugun de kan verdiniz mi? Guncel hcg degeriniz nedir?

Kese için daha da yükselmesi gerekiyor diye biliyorum konudan bağımsız ama adetten önce mi sonra mı öğrendin belirtilerin neydi acaba

Adetten önce öğrendim adet olmadım test yaptım testte çıktı sonra kan testi verdim hcg 163 çıktı

Yarın sabah erkenden gidip tekrar kan vericem muhtemelen çok erken gittik en son 163 tü hcg sonrasında kan testi yaptırmadım yarın sabah inşallah

Adetten önce öğrendim adet olmadım test yaptım testte çıktı sonra kan testi verdim hcg 163 çıktı
Hayırlı uğurlu olsun yükselir inşallah sağlıkla kavuşun benim adete 6 gün var bugün yaptım negatif beklemelimiyim yoksa daha umutlanmamalımıyım bilmiyorum

Ben de dün gördüm keseyi beşinci haftam beta 11.775 di 3000’den sonra görebiliyorlarmış erken gitmişsiniz belli ki

Hayırlı uğurlu olsun yükselir inşallah sağlıkla kavuşun benim adete 6 gün var bugün yaptım negatif beklemelimiyim yoksa daha umutlanmamalımıyım bilmiyorum
Adetiniz geçtikten sonra yaptığınız testler daha net sonuç verir beklemenizde fayda var derim ben inşallah rabbim size de nasip eder

Çok hafif kahverengi pembemsi bir leke geldi normal mi sizde böyle bir şey yaşadınız mı

`