Kese için daha da yükselmesi gerekiyor diye biliyorum konudan bağımsız ama adetten önce mi sonra mı öğrendin belirtilerin neydi acabaArkadaşlar merhaba 1 hafta öncesinde kan testi yaptırdım beta hcg 163 çıktı bugün kadın doğuma gittim doktor keseyi göremediğini söyledi bu normal mi siz kaçıncı haftanızda gördünüz?ayrıca eve geldiğimde tekrar bi test yaptım net bir şekilde pozitif çıktı yardımcı olur musunuz çok mu erken gittim sizce doktora
Hcg 1500-2000 civarina geldiginde kese gorulebilir hale geliyor. Belki biraz erken gitmis olabilirsiniz. Bugun de kan verdiniz mi? Guncel hcg degeriniz nedir?
Hayırlı uğurlu olsun yükselir inşallah sağlıkla kavuşun benim adete 6 gün var bugün yaptım negatif beklemelimiyim yoksa daha umutlanmamalımıyım bilmiyorumAdetten önce öğrendim adet olmadım test yaptım testte çıktı sonra kan testi verdim hcg 163 çıktı
Ben de dün gördüm keseyi beşinci haftam beta 11.775 di 3000’den sonra görebiliyorlarmış erken gitmişsiniz belli kiArkadaşlar merhaba 1 hafta öncesinde kan testi yaptırdım beta hcg 163 çıktı bugün kadın doğuma gittim doktor keseyi göremediğini söyledi bu normal mi siz kaçıncı haftanızda gördünüz?ayrıca eve geldiğimde tekrar bi test yaptım net bir şekilde pozitif çıktı yardımcı olur musunuz çok mu erken gittim sizce doktora
Adetiniz geçtikten sonra yaptığınız testler daha net sonuç verir beklemenizde fayda var derim ben inşallah rabbim size de nasip ederHayırlı uğurlu olsun yükselir inşallah sağlıkla kavuşun benim adete 6 gün var bugün yaptım negatif beklemelimiyim yoksa daha umutlanmamalımıyım bilmiyorum
Evet yüksek ihtimalle o yüzden göremedik hayırlısı bakalımBen de dün gördüm keseyi beşinci haftam beta 11.775 di 3000’den sonra görebiliyorlarmış erken gitmişsiniz belli ki
Amin inşallahAdetiniz geçtikten sonra yaptığınız testler daha net sonuç verir beklemenizde fayda var derim ben inşallah rabbim size de nasip eder