Keseyi ve kalp atışlarını ne zaman gördünüz?

nur5555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
397
11
96
Samsun
kızlar ben 5 haftalık hamileyim.pazartesi ultrasyon günüm.ben tüp bebekle hamile kaldım .onun için zaman geçmiyor arkadaşlar.kesyi ilk görüşünüz ne zamandı ve kalp atışları da aynı zamanda mi alınıyor.bir de ilk ultrasyon alttan mı oluyor?ben bebeğe bir şey olur diye çok korkuyorum.

canım günüm 3 gün geçmişti , vaj. ultrasonla kesemizi gördük biz. 6. haftadan sonra kalp atışını duyabilirsin, bende duymadım ve çok heyecanlıyım....

ben 5 haftalıkken doktora gittim ultrasonda gözükmedi bir hafta sonra gel dedi gittiğimde gözükmüştü alttan bakmadı anlıycağın ama kalpmatışını duyamadım 7 haftalıkken düşük yaptım

canım günüm 3 gün geçmişti , vaj. Ultrasonla kesemizi gördük biz. 6. Haftadan sonra kalp atışını duyabilirsin, bende duymadım ve çok heyecanlıyım....

yarın ben de görürüm inşallah .insan inanamıyor çünkü.sen de o hayatın ilk tikn taklarını çabucak duyarsın inşallah.

bende 6+5 te duyduk kalp atışını.vajinal muayenede.
malesef 11 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum...7hafta oluyo kürtaj olalı

5 haftalıktı keseyı gordum 8 haftalıkkende kal atıslarını gordum 12 haftadan once doplere sokmuyo doktorum o yuzden duymadım ama kalbının attıgını grdum canım

canım 5 haftalıkken kesem gözüktü 6 haftalıkta ise kalp atışlarını duymadım ama gördüm. Tuz tanesi kadar birşeydi minicik :) ayrıca alttan değil normal muayenede gözüktü bunlar. Bambaşka bir duygu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…