Keşfetteki kızlar

Lilythequeen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2023
16
2
1
25
Merhabalar.Bugün 2 yıllık sevgilimle oturup telefonda dolaşırken Instagram'da reels izleyelim dedik ve onun telefonundan girdik.Genelde araba ve motor meraklısı bir insan.Keşfetinde ilk defa araba ve motor hariç 4-5 tane kadın fotoğrafı gördüm ve çok masum fotoğraflar değillerdi.Kendisine sorduğumda motora binen kadınlardan dolayı karşısına çıktığını söyledi ama bu cevap beni tatmin etmedi ve irdelemeye devam ettim.Sayfayı yeniledi ve her defasında kız fotoğrafları azaldı ve bir süre sonra yok oldu.Üste çıkmak için tartışma esnasında bana biraz bağırdı ve ona güvenmediğimi bunun onu çok üzdüğünü söyledi.Bu daha da kuşkulanmama neden oldu.Kafam çok karışık yorumlarınıza ihtiyacım var.

Merhabalar.Bugün 2 yıllık sevgilimle oturup telefonda dolaşırken Instagram'da reels izleyelim dedik ve onun telefonundan girdik.Genelde araba ve motor meraklısı bir insan.Keşfetinde ilk defa araba ve motor hariç 4-5 tane kadın fotoğrafı gördüm ve çok masum fotoğraflar değillerdi.Kendisine sorduğumda motora binen kadınlardan dolayı karşısına çıktığını söyledi ama bu cevap beni tatmin etmedi ve irdelemeye devam ettim.Sayfayı yeniledi ve her defasında kız fotoğrafları azaldı ve bir süre sonra yok oldu.Üste çıkmak için tartışma esnasında bana biraz bağırdı ve ona güvenmediğimi bunun onu çok üzdüğünü söyledi.Bu daha da kuşkulanmama neden oldu.Kafam çok karışık yorumlarınıza ihtiyacım var.
Bu kadar kıskanç olmak yormuyor mu sizi ya? Çok korkup çekileceği bir durum olsa kendi telefonundan izletmezdi videoları. Keşfete düşen tanımadığı 2-3 kız için olay çıkaracak kadar delirmedim çok şükür.

Sosyal medya platformları algoritma sistemi ile öneri sunuyor. Kişinin uzun süre izledikleri,takip ettiği kişilerin takip ettikleri veya beğendikleri şeye göre içerik çıkabilir.

Bosverin takılmayın bir hatasını görürseniz o zaman kavga çıkarırsınız basit şeyler bunlar.

Kaslı erkeklere bakmıyorum ya da sporla alakalı gönderilere bakmıyorum ama buna rağmen her ikisi de keşfetimde çıkıyor abartmayın bu kadar ya çocuğun gizli bir şeyi olsa niye telefonunu açıp seninle telefona baksın

Yani şöyle bir dünya yok kör olsun bir tek beni görsün. Biri atmıştır bakmıştır, kendi önüne düşmüş dikkatini çekmiş bakmıştır veya hiç bakmamıştır sadece rastgele çıkmıştır. Onu bile sorgulamak artık kaçıncı boğucu evresi ilişkinin. Vallahi Allah çocuğa sabır versin.

Şimdi keşfetime baktım bir dövmecinin gönderisi çıkmış. Bende dövme yok, dövmeyle alakam yok. Erkek arkadaşım dese; dövmeli insanlara mı bakıyorsun? gözüne far tutulmuş tavşan gibi böyle 😳 bakarım; ne diyor ya bu? diye.
Yapmayın karşınızdakini baymayın.

Bi de genc erkekler ozellikle bekar olanlar bakiyo yani bence. Adamlarin dogasi bu. Baktigi gibi de unutuyo eminim. O anlik bakiyo cunku alip da odak noktasi yapmiyo. Sizin yerinize koymuyo. Bakip geciyo. Ama sizin bundan kavga cikardiginizi unutmuyo. Baskici ve kiskanc bi insan olarak yer ediyosunuz kafasinda.

😄

Bunun için cidden tartışılır mı? Hem de bağrış çağrış? 😄

Benim keşfetim astrolojiyle dolu ama hiç alakam yok. Arkadaşlarımızın takipleri bizim keşfetimizi etkiliyormuş diyorlar bilemiyorum. Ama evet arkadaşlarım gerçekten çok ilgililer. Böyle bir şey olabilir

Back
X