Kesilen Süt Tekrar Gelir mi?

Kardelenn_

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2018
8
0
16
34
Arkadaşlar merhaba . Kızım ilk 40 gün sadece anne sütü alabildi.Emmeyi reddetti bende sağmaya çalıştım ama azala azala bitti Sonra sütüm kesildi şimdi 83 günlük. Biraz önce denedim memeyi tuttu sadece bi kaç damla geldi ama ben ümitlendim . Sütüm geri gelir mi veya gelmesi için ne yapabilirim çevresinde duyan yada kendi yaşayan annelerimiz var mı acaba ? Yardım edin :(

Arkadaşlar merhaba . Kızım ilk 40 gün sadece anne sütü alabildi.Emmeyi reddetti bende sağmaya çalıştım ama azala azala bitti Sonra sütüm kesildi şimdi 83 günlük. Biraz önce denedim memeyi tuttu sadece bi kaç damla geldi ama ben ümitlendim . Sütüm geri gelir mi veya gelmesi için ne yapabilirim çevresinde duyan yada kendi yaşayan annelerimiz var mı acaba ? Yardım edin :KK43:
Gelir canim sen sürekli teklif et emzirmeye çalış, bebegim ve sen üstünü çıkar öyle emzirmeyi dene. Süt üretimi psikolojiyle alakalı ve en önemlisi geleceğine inan.olabildiğince bebeginle temas halinde ol. Inşallah gelir. Gelen bildiğim bir arkadaş var.

NATURPY Milk Tea,NATURPY Milk Tea Bitkisel Damla önerebilirim bu konuda emziren anneler için.

Geliyor
Mama vermeden önce her seferinde emzir
Bol bol su iç
Hergün az şekerli komposto iç
Sabahları rezene çayı iç

Arkadaşlar merhaba . Kızım ilk 40 gün sadece anne sütü alabildi.Emmeyi reddetti bende sağmaya çalıştım ama azala azala bitti Sonra sütüm kesildi şimdi 83 günlük. Biraz önce denedim memeyi tuttu sadece bi kaç damla geldi ama ben ümitlendim . Sütüm geri gelir mi veya gelmesi için ne yapabilirim çevresinde duyan yada kendi yaşayan annelerimiz var mı acaba ? Yardım edin :KK43:
Bir damla bile geliyorsa artabilir
Yalnız bebeğin emmeme sebebi muhtemelen biberon ve varsa emzik
Düzenli sağım yapmalısınız
Her saat başı 5-10 dk
Yarım saat 4 saatte bir sağmaktansa her saat başı 5 dk sağmak daha iyidir memelerin uyarılması için
Meme depo olmadığı için dolması beklenmez
Facebook’ta emzirme sanatı grubu var oraya üye olun yardımcı oluyorlar

evet kesinlikle gelir canim.

Benim yakin arkadasim dogum yaptiktan 1 ay sonra, babasi vefat etti. (uzuntuden aglamaktan sutu kesildi... 2 ay sonra biraz toparlandi ve devam etmek istedi emzirmeye. Biraz ugrasti ama sutu geldi tekrar ve 2 yasina kadar emzirdi)

Bebeginede belirli saatlerde gunde 8-10 kere teklif et, bol su ic, ve umudunu yitrirme sakin ;)

Back
X