V vals24 Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2012 25 0 0 İstanbul 9 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi vals24 #1 bugün yüzük aldım kendime tektaş çok mutluydum cok guzeldi ama parmağıma sıkıştı çıkmadı parmak iyice morarınca kerpetenle kestik. daha bugun aldım tamir olurmu? bilenler yzsın ortadan degıl tek tasın basladıgı yerden kestık
bugün yüzük aldım kendime tektaş çok mutluydum cok guzeldi ama parmağıma sıkıştı çıkmadı parmak iyice morarınca kerpetenle kestik. daha bugun aldım tamir olurmu? bilenler yzsın ortadan degıl tek tasın basladıgı yerden kestık
VisneliPasta Guru Kayıtlı Üye 21 Şubat 2012 1.102 286 373 İstanbul 9 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi vals24 #2 keske ortadan kesseymissiniz. yine de tamir olur bence
V vals24 Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2012 25 0 0 İstanbul 9 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi vals24 #3 VisneliPasta .!.: keske ortadan kesseymissiniz. yine de tamir olur bence Genişletmek için tıkla... bende ortadan tamır etmezler dıye ordan kestım moralım cok bozuk
VisneliPasta .!.: keske ortadan kesseymissiniz. yine de tamir olur bence Genişletmek için tıkla... bende ortadan tamır etmezler dıye ordan kestım moralım cok bozuk
goldenpink Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2012 1.025 4 0 İstanbul 9 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi vals24 #4 tamir olur canım orjinali gibi düzeltirler üzülme ama biraz tuzlu olur..geçmiş olsun canından değerli mi canım..
tamir olur canım orjinali gibi düzeltirler üzülme ama biraz tuzlu olur..geçmiş olsun canından değerli mi canım..
afkzbyd Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2012 312 1 0 Konya 9 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi vals24 #5 bencede tamir olur ama pahalı