Kesilmeyen vajinal kanama

merWeo

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2023
1
0
5
25
Merhabalar,cok uzun süredir yaşadığım problem konusunda yardımınıza ihtiyacım var 25 yaşındayım evliyim her turlu muaneyı yaptılar sureklı duzensız adetlerım oluyordu bazen aylarca adet olmadıgım bıle oluyordu sadece kontrol dogum hapları verıyordu gıttıgım her doktor ama bır problem gorunmuyordu son bır yıl kadar adetım duzenlıydı 9 gun surdugu oluyordu ama bunu normal karsılıyordum son bırkac aydır cok fazla bır kanama yasıyorum yaklasık 4 aydır kesılmıyor jınokolok muanelerımde kıst ve benzerı hıcbırsey yok yumurtalarım ve rahmım normal ama kanamamı kesmek ıcın verdıklerı ılaclar bıle bır ıse yaramıyor duzenlı kontrol dogum hapı kulanıyorum sımdı ama cok fazla agrım kanamam ve parca düşmelerim var boyle bır durum yasayan varmı bılgısı olan cok ihtiyacım var artık pskolojım kaldırmıyor.desteklerınızı beklıyorum

Merhabalar,cok uzun süredir yaşadığım problem konusunda yardımınıza ihtiyacım var 25 yaşındayım evliyim her turlu muaneyı yaptılar sureklı duzensız adetlerım oluyordu bazen aylarca adet olmadıgım bıle oluyordu sadece kontrol dogum hapları verıyordu gıttıgım her doktor ama bır problem gorunmuyordu son bır yıl kadar adetım duzenlıydı 9 gun surdugu oluyordu ama bunu normal karsılıyordum son bırkac aydır cok fazla bır kanama yasıyorum yaklasık 4 aydır kesılmıyor jınokolok muanelerımde kıst ve benzerı hıcbırsey yok yumurtalarım ve rahmım normal ama kanamamı kesmek ıcın verdıklerı ılaclar bıle bır ıse yaramıyor duzenlı kontrol dogum hapı kulanıyorum sımdı ama cok fazla agrım kanamam ve parca düşmelerim var boyle bır durum yasayan varmı bılgısı olan cok ihtiyacım var artık pskolojım kaldırmıyor.desteklerınızı beklıyorum
Annem yaşamıştı iyi bir kadın dogumcuya git çok oldu ama hatırlamıyorum inan

Ne kadar süredir doğum kontrol hapı kullanıyorsunuz? Bende de oldu ve sebebi bulunamadı/yoktu; doğum kontrol hapı sayesinde artık sorun yaşamıyorum.

Sziinle ayni durumdayim dogum kontrol hapi bile etki etmiyor

Canım benim de hep düzensizdi aylarca olmadığım olurdu. Geçen sene mart ayının sonundan mayıs ayının ortasına kadar 45 günden fazla kanamam oldu baya aktif, parçalı şekilde. kanama kesilsin diye verdikleri ilaçla daha kötü oldum, tamponun ipinden bile damladığı için tampon + normal ped takmak zorunda kalmıştım, hatta nöbetteyken formam dahi battığı için hasta bezi kullanmak zorunda kaldım. devlet hastanesi yumurtalıklarımda kist gördü sadece, özele gittiğimde onların yumurta olduğunu anladık tüp bebek tedavisine başladık tam ortasından. o yüzden benim doktorum kanamayı çok ciddiye almadı, rahim kalınlığım iyiydi polip myom görülmedi, kan sayımlarım demir seviyem bile normaldi. opudan 1 hafta 10 gün sonra kanama kendi kendine kesildi, ilaçlardan mı işlemden mi yoksa kanama gerçekten kesilmeye mi karar verdi dr da ben de anlamadık

Back
X