kesin bitti..

aycaq

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
49
15
13
Kizlar yine ben:( buraya guzel bisey yazmaj isterdim ama hersey cok daha kotu:( ayrlidigimiz sevgilme bugun mesaj attim eski konularimi bilenler bilir. Guzelce konustuk bana samimi olmasini istedim oda artik eskisi gibi sevmedigini soyledi... En sonunda da iyi ki hayatima girdin cok guzel zamanlarim oldu falan dedi ve guzel arkadasca bitirdik. Kizlar suan cok mutsuzm. Sanki bi bosluktayim,bidaha cikamicak gibiyim. Konusmamiz bittiginden buyana gozyaslarim durmadi. Ben cok fazla seviyorum hala cok seviyorum. Aklima hep guzel gunlerimiz geliyo Allahim keske ozaman ki gibi olsa diyorum. Keske suan o zamanlarda olsak. Okadar cok ozluyorum kieski zamanlarimizi o kalp atislaeimi o mutluluklarimizi kizlar napicam ben :(((

aşkımı bitmiş sana karşı başka kıza mı sevdalandı ?

aşkımı bitmiş sana karşı başka kıza mı sevdalandı ?
Hayir baskasi yok bundan eminim. Bundan 5 ay once falan ufak bi ayrigilimiz oldu benim yuzumden ondan sonrada tam toparlayamadik zaten. Oda ondan sonra eskisi gibi seveedigini soyledi

oğlanın yaşı kaç?

ilk ayrılık senden gelince çocuğun güveni sarsılmış ve aşkıda bitmiş bu çocuk oyuncağı değil ki bir ayrıl bir barış sonuçlar böyle olur ,tutarlılık şart buda konuşmayla olurdu ,

Senin başkalarına layık olduğunu söyleyen adamdan zaten bi cacık olmazdı...

Kizlar yine ben:KK43: buraya guzel bisey yazmaj isterdim ama hersey cok daha kotu:KK43: ayrlidigimiz sevgilme bugun mesaj attim eski konularimi bilenler bilir. Guzelce konustuk bana samimi olmasini istedim oda artik eskisi gibi sevmedigini soyledi... En sonunda da iyi ki hayatima girdin cok guzel zamanlarim oldu falan dedi ve guzel arkadasca bitirdik. Kizlar suan cok mutsuzm. Sanki bi bosluktayim,bidaha cikamicak gibiyim. Konusmamiz bittiginden buyana gozyaslarim durmadi. Ben cok fazla seviyorum hala cok seviyorum. Aklima hep guzel gunlerimiz geliyo Allahim keske ozaman ki gibi olsa diyorum. Keske suan o zamanlarda olsak. Okadar cok ozluyorum kieski zamanlarimizi o kalp atislaeimi o mutluluklarimizi kizlar napicam ben :KK43:((
Bu adam ya evlenmez ya da evliliği sürdüremez. Bunu düşün teselli et kendini :(

Eski konunda arama mesaj atma üzerine gitme dedik sana değil mi? Tam olarak sebebi buydu işte. Bırakacaktın seni özleyecekti ve düşünecekti. Ona göre kararını verecekti. Çocuk oyuncağına dönmüş bu iş, geçmiş olsun.
Haklisiniz en basinda ayrildigimda ben sucluydum zsten bu iliskinin bu noktaya gelmesinde de..

Bende senin yasadiklarini yasadim bir zamanlar evet ayrilik aci veren birseydir ama bitti gitti simdi diyorum kendi kendime "ay ben nasil sevmisim onu iyikide ayrilmisim"..

Doğruyu söylediği için tebrik ederim erkek arkadaşını seni oyalamamış,biraz üzülürsün ama unutursun.

Önceki konunda belliydi böyle olacağı zaten,benden daha iyilerine layıksık filan diyip duruyordu doğru söylüyor seven birine layıksın.

O kadar kuruntu yaptı yaptı bunun icin mi?
Hayır bizde sevdiginden diyoruz.Bosu bosuna katlandınız.Bosu bosuna katlanacakmıssınız.
Sevgisinin bu ayrılıkta bittigini düsünüyorum yinede.Hayatına baskasının girdigini veya siz yokken daha rahat oldugunu bu yüzden öyle düsündügünü sanıyorum.Bırakın hic kurcalamayın bu isi.En hayırlısını versin Allah size.

Bir de bu kesin konuştuğuna göre aklını karıştıran biri olduğunu düşünüyorum illa bir sevgili olmak zorunda değil hoşlandığı biri de olabilir,

ama olmayabilir de hisleri bitmiştir bunu çok önceden fark ettiyse de rahatlıkla söylemiştir,dürüst olması ileride aldatmasından çok daha iyidir.

Back
X