Arkadaşlar ben çoğu kremi denedim ancak hiçbirinin bir etkisini görmedim. En sonunda Femagis'i gördüm ki bu diğer kremlere göre ucuz bir kremdir içinde hiçbir katı maddesi olmadığı için, %100 doğal olduğu için aldım ve daha 2. haftada ciddi bir fark oldu. Ben çok memnun kalmıştım ama düzenli sabah-akşam masajlarıyla uygulamanız lazım ben üşendiğim için 2 ay sonra bıraktım ama cidden etkisini gördüm. Yazın arkadaşlarım bile fark etti dekolte giydiğimde.
Ayrıca doğum kontrol haplarının da göğüs büyütme etkisi var.
bakın 2 çeşt göğüs büyücü var
*fitostrojen ( geçici ödem şişliği yapar)
*yağ dokusu çoğaltan içerikliler (popoya ele bile süreblrsnz ve bunu sürkli kullanmalısınz)
kesin çözüm yağ enjeksiyonu ve silikon. doğal yollarla en fzla 6-7 cm büyür :) oda bna yetmez diosanız kliniğe gidin bna 6 cm yeter
vala hiç yoktan iyidir bana da yeter :) silikon taktıranlar bazıları gerçekten güzel oluyor ama gerçekten güzel olucağını bilsem bile benimseyemem gibi geliyor. benim olmıcak sonuçta övünemem onlarla :)
komik gelmesin ama mezara silikonla girmek Allah a karşı saygısızlık gibi geliyor bana. ayrıca yapaylar.! kimse benimki çok doğal demesin kendnizi kandrmayın değiller işte. damla dual plan flan filan hiç biri Allah ın yarattığı kadar doğal hoş ve sağlıklı(!) olamaz.
tabi orası öle de şu da bi gerçek ki çoğu kadı göğsünden memnun değil öyle ölçüsü şekli dokunuşu yerli yerinde nadirdir. en güzeli yapma kadar mükemmel duran doğal olanlar bence :) hoşluğu ordan geliyor zaten.
komik gelmesin ama mezara silikonla girmek Allah a karşı saygısızlık gibi geliyor bana. ayrıca yapaylar.! kimse benimki çok doğal demesin kendnizi kandrmayın değiller işte. damla dual plan flan filan hiç biri Allah ın yarattığı kadar doğal hoş ve sağlıklı(!) olamaz.
elbette var :) Star Bust ve Acti Breast yağ dokusu çoğaltır ve sitelerinde düzgün okursanız kesin çözüm demezler... haftada bire kadar düşürerek kullanmalısınız ve tabiki her zaman bunu kullanmalısınız
bence biraz daha sabretmekde yarar varar gibi geliyor çünkü yeni bir ameliyat türü çıktı artık içine silikon madde yerleştirmiyorlar göğsünüzü kesip. Vucudun en yağlı bölgesinden (genellikle kalça) alınan yağ iğne ile enjekte ediliyor böylece hem gerçekten doğal olmuş oluyor hem de ameliyat izi yara bere tarzı şeyler olmuyor. Mantıklı dimi :)
evet bunu hemen hemn hepimiz biliyoruz ama bu yağların ömrü kısa :)
10-15 yıl içerisinde vucut tarafından eritiliyor...
ayrıca kist görüntsü veriyormuş ayırt edilemiyormuş fln filan...
ben silikona karşıyım.. evlenene kadar bu boyutla kalırsa evlenmeden 1 ay kdar önce gider yağ enjeksiyonu yaptırırm biraz tuzlu yani. fiyatı ama değer... silikondan çok daha iyidir.