acaba hazırlıklara başlamalımıyım.
21.haftamda oğlum olacağını öğrendim.şimdiye kadar göstermemişti.kız sanmıştık.bide bi oğlum var ikinci kız olsun istiyorduk.çok kişiden duydum çevremdende kk dada çok okudum.doktorun ikinci oğlunuz geliyo demesine rağmen hatta bende gördüm pipisini ama yinede içime kurt düşüyo benmi yanılıyorum yoksa kız istediğim içinmi hala emin olamıyorum bilmiyorum.çatlamak üzereyim artık.özeldeki doktorlar bile yanılıyosa ne yapacağız biz
sizce hazırlıklara başlamıyayımmı.bir ay daha mı bekliyim.öfff çatlıcam artık ortadan ikiye bana akıl verin...:44:
canım benim doktorum bana 12. haftada kız dedi halada öyle diyor
bence seninkide değişmez bebeğin büyümüş çünkü baya yanılma payı yok gibi
canım benim doktorum bana 12. haftada kız dedi halada öyle diyor
bence seninkide değişmez bebeğin büyümüş çünkü baya yanılma payı yok gibi
benimde 22.haftaya kadar 2 ayrı doktor 2side %90 erkek dedi. 24.haftada %100 kızolduğunu öğrendim.inşallah sağlıklı olur ama yanılmalar olabiliyor.
hımm.allah kucağına almayı da nasip etsin canım sağlıkla büyüsün bebişin.
işte mesela sen öle diyosun başkalarıda diyoki hatta bugün biri konu açmış.36.haftasında kızının aslında oğlu olduğunu öğrenmiş.hadi bakalım hoppaaa.evet banada yanılmıyo gibi geldi kendinden emin konuştu ama işte ben hala şüheliyim.alışverişe başlasammı bilmiyorum.doğumda bile değişen çok var kızını mavi oğlunuda pembe giydiren çok var.hayırlısı sağlıklı olsun bebişlerimiz.ben bir ay daha bekliyim en iyisi..
valla emin olamıyorum artık.artık doktorlarımızada güvenemiceksek napıca biz.kız olmasını tabiki istiyodum ama inşallah değişmez herkese söledik çünkü.hazırlıklar için yinede bekliyim bir ay daha bi sonraki ultrasona bari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?