Doğuma Hazırlık kesin erkek deyipte sonradan kızı olacağını öğrenenler..????

• Konu Sahibi Konu Sahibi bedef
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bedef

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2007
2.577
1.672
373
acaba hazırlıklara başlamalımıyım.
21.haftamda oğlum olacağını öğrendim.şimdiye kadar göstermemişti.kız sanmıştık.bide bi oğlum var ikinci kız olsun istiyorduk.çok kişiden duydum çevremdende kk dada çok okudum.doktorun ikinci oğlunuz geliyo demesine rağmen hatta bende gördüm pipisini ama yinede içime kurt düşüyo benmi yanılıyorum yoksa kız istediğim içinmi hala emin olamıyorum bilmiyorum.çatlamak üzereyim artık.özeldeki doktorlar bile yanılıyosa ne yapacağız biz
sizce hazırlıklara başlamıyayımmı.bir ay daha mı bekliyim.öfff çatlıcam artık ortadan ikiye bana akıl verin...:50::44:

acaba hazırlıklara başlamalımıyım.
21.haftamda oğlum olacağını öğrendim.şimdiye kadar göstermemişti.kız sanmıştık.bide bi oğlum var ikinci kız olsun istiyorduk.çok kişiden duydum çevremdende kk dada çok okudum.doktorun ikinci oğlunuz geliyo demesine rağmen hatta bende gördüm pipisini ama yinede içime kurt düşüyo benmi yanılıyorum yoksa kız istediğim içinmi hala emin olamıyorum bilmiyorum.çatlamak üzereyim artık.özeldeki doktorlar bile yanılıyosa ne yapacağız biz
sizce hazırlıklara başlamıyayımmı.bir ay daha mı bekliyim.öfff çatlıcam artık ortadan ikiye bana akıl verin...:50::44:

canım renklide baktılarsa ve sende gördüysen erkektir herhalde banada 14. haftada bir doktor kız gıbı dedi benim doktorum18. haftada erkek dedi 22. haftadayım ve yarın kontrolüm var acaba kız olarak değişirmi diyede düşünüyorum ama kendimi iki durumada zor alıştırdık şimdi bidaha kız derse istememize rağmen zor alışırız herhalde :)

canım benim doktorum bana 12. haftada kız dedi halada öyle diyor
bence seninkide değişmez bebeğin büyümüş çünkü baya yanılma payı yok gibi

renkli değildi canım normal siyah beyazdı.ardaşlar benim kızdı oğlan mış benim erkekti kızmış dedikçe emin olamıyorum bi türlü.sende buraya yaz merak ettim şimdi

hımm.allah kucağına almayı da nasip etsin canım sağlıkla büyüsün bebişin.
işte mesela sen öle diyosun başkalarıda diyoki hatta bugün biri konu açmış.36.haftasında kızının aslında oğlu olduğunu öğrenmiş.hadi bakalım hoppaaa.evet banada yanılmıyo gibi geldi kendinden emin konuştu ama işte ben hala şüheliyim.alışverişe başlasammı bilmiyorum.doğumda bile değişen çok var kızını mavi oğlunuda pembe giydiren çok var.hayırlısı sağlıklı olsun bebişlerimiz.ben bir ay daha bekliyim en iyisi..

valla emin olamıyorum artık.artık doktorlarımızada güvenemiceksek napıca biz.kız olmasını tabiki istiyodum ama inşallah değişmez herkese söledik çünkü.hazırlıklar için yinede bekliyim bir ay daha bi sonraki ultrasona bari...

cevap yazdığımda kopukluk oldu tekrar yazıp kısalttım ama mesaj açılmış komik oldu:9::1:

Son düzenleme:
benimde 22.haftaya kadar 2 ayrı doktor 2side %90 erkek dedi. 24.haftada %100 kız :nazar: olduğunu öğrendim.inşallah sağlıklı olur ama yanılmalar olabiliyor.

benimde 22.haftaya kadar 2 ayrı doktor 2side %90 erkek dedi. 24.haftada %100 kız :nazar: olduğunu öğrendim.inşallah sağlıklı olur ama yanılmalar olabiliyor.

bende 22.haftayım 24-26 haftalrda şeker yüklemesi yapılacak o zaman ne diyecekler acaba:)ayyy iyice paronayak oldum valla.

tatlım.benim bebeğimin cinsiyeti 13.haftada söyledi doktorum.hala öyle.her gittiğimizde pipisinide gösteriyor doktorum.ancak bi arkadaşımın oğlu olacağı söylenmiş.hatta eşi gitmiş sevinçten baklavalar felan dağıtmış :) ama sonra kız olduğunu öğrenmişler...ama bence hazırlıkların için çok erken.oğlumun hazırlıklarını 7. aydan sonra başladım...yinede sana kalmış..Allah bebişini hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

hımm.allah kucağına almayı da nasip etsin canım sağlıkla büyüsün bebişin.
işte mesela sen öle diyosun başkalarıda diyoki hatta bugün biri konu açmış.36.haftasında kızının aslında oğlu olduğunu öğrenmiş.hadi bakalım hoppaaa.evet banada yanılmıyo gibi geldi kendinden emin konuştu ama işte ben hala şüheliyim.alışverişe başlasammı bilmiyorum.doğumda bile değişen çok var kızını mavi oğlunuda pembe giydiren çok var.hayırlısı sağlıklı olsun bebişlerimiz.ben bir ay daha bekliyim en iyisi..

valla emin olamıyorum artık.artık doktorlarımızada güvenemiceksek napıca biz.kız olmasını tabiki istiyodum ama inşallah değişmez herkese söledik çünkü.hazırlıklar için yinede bekliyim bir ay daha bi sonraki ultrasona bari...

beklemek istiyorsan bekle tabi ama dediğim gibi değişeceğini sanmıyorum, öyle sonradan değişenler çok nadir
allah hayırlısını versin canım, ha bide ayrıntılı usg ye gireceksen orada tam net belli olur ben ikili testte 4 boyutlu usg de öğrendim cinsiyetini
sende o zaman daha emin olursun

31 yada 33 haftalıktım kız değil erkek oldugunu ögrendim..daha öncede yazmıştım zaten..7.5 aylıktım yani ögrendiğimde.alah bağışlarsa 3 yaşını doldurcak oğlum şimdi...hakkında hayırlısı olsun arkadaşım...

yaren canım bir doktorlarmı devam etmiştin yoksa farklı farklı doktorlarmı hep kız dedi.valla senin olayı her okuduğumda hadi ya diyorum.bu arada resimdeki oğlun çok tatlı maşallah.

iki ayrı devlet hastanesindeki üç doktordan sonra özel doktorum bilmişti canım...teşekkür ederiz bu arada teyzesi öptük seniii

Benim doktorum ikidir erkek diyor ama ayrıntılı ultrasyona girip kesinleştirmeden hazırlıklara başlama dedi. Ayrıntılıda kesin biliniyor dedi ama bebek 5 aylık olmadan sokmak istemiyor. Zaten 7 aylık olmadan hazırlık yapmayı düşünmüyorum, hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza

Back
X