Selamm kızlar simdi size kesin hamilelik belirtisini yazıcam. Gercek sonuc.. Cunku burda Aradım taradım belirtileri okudum hiç biri bende yoktu. Ne vajinal akıntı, ne bulantı ne de göğüs hassasiyeti oldu. Yerleşme kanaması, idrar kokusu, uyku kaçması, kirpik karışması hep forumda okudum bende yok diye üzülüyordum. Boşa üzülmüşüm. Yazıyorum ki size de umut olsun.. 
Sadece ve sadece birleşmeden bir kaç gün sonra kasıklarımdan bacaklarıma doğru bir ağrı oldu. Bacak çekmesi gibi. Regl olma gününden bikaç gün öncede bikaç sefer oldu bacağa dogru kasılma gibi. Baska da hiç birsey yok kızlar belirti.. cok kasmayın rahat olun biz 2 sene çabaladık. Tam tüp bebege niyetlendiğimiz ay hamile kaldığımı öğrendim
Allah isteyen herkese nasip etsin 

Sadece ve sadece birleşmeden bir kaç gün sonra kasıklarımdan bacaklarıma doğru bir ağrı oldu. Bacak çekmesi gibi. Regl olma gününden bikaç gün öncede bikaç sefer oldu bacağa dogru kasılma gibi. Baska da hiç birsey yok kızlar belirti.. cok kasmayın rahat olun biz 2 sene çabaladık. Tam tüp bebege niyetlendiğimiz ay hamile kaldığımı öğrendim